Αποκαλυπτική η Κίτσου για τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η 2η σεζόν και η απάντηση σε όσους μιλούν για σαπουνόπερα


Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο σίριαλ, ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ , που κάθε βράδυ τρελαίνει τα μηχανάκια της Nielsen. Η ηθοποιός μιλά στο TV Έθνος και μέσα σε άλλα ξεκαθαρίζει για τις επαφές περί 2ης σεζόν αλλά απαντά και σε όσους υποτιμητικά λένε τη σειρά σαπουνόπερα...

Ισχύει πως ήδη συζητήσατε για δεύτερη σεζόν;  
Όχι δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση. Δεν ξέρω αν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.  

Η σκηνή που σε δυσκόλεψε μέχρι σήμερα περισσότερο ποια ήταν;  
Οι πιο φαντεζί σκηνές -φόνοι, καβγάδες κ.λπ.- έχουν τη δυσκολία τους, αλλά έχουν και την αβάντα τους. Για μένα οι συναισθηματικές, οι πιο εσωτερικές στιγμές είναι πιο δύσκολες.  

Άρα με τον Λάμπρο… 
Η σκηνή με τα χαστούκια με τον Λάμπρο ήταν μεγάλη πρόκληση. Και πολύ συγκινητική στιγμή. Ξέσπασε η Ελένη για πρώτη φορά. Ήταν η σκηνή που με δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο.  

Η Ελένη θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο; Και πώς θα αντιδράσει;  
Θα το μάθει και θα το μάθει αρκετά γρήγορα, αμέσως μόλις το μάθει ο Λάμπρος. Η σειρά είναι γρήγορη. Θα είναι τεράστιο χτύπημα και για τους δύο. Θα είναι τραγικό.  

Με τον Κυπραίο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;  
Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του Θωμά. Και είναι καλό. Ο Θωμάς είναι περίεργος και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Ο Θωμάς έχει ειλικρινή αισθήματα για την Ελένη. Πήγε στο Διαφάνι αρχικά με άλλες προθέσεις, αλλά η ζωή τού τα έφερε αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να ερωτευτεί την Ελένη. Έχει μάθει να επιβιώνει αλλιώς. Και όλη αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς.  

Τι άλλο μπορούμε να πούμε για τα προσεχώς;  
Στις ''Άγριες Μέλισσες'' δεν θα μας προλαβαίνουν τα γεγονότα. Υπάρχουν σκηνές που λέω «πο-πο, θα γίνει αυτό το πράγμα, θα τρελαθώ!» Έρχεται χιονοστιβάδα εξελίξεων. Ακούω που χαρακτηρίζουν τη σειρά σαπουνόπερα. Η ζωή είναι η μεγαλύτερη σαπουνόπερα. Στα χωριά συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το θέμα, λοιπόν, είναι πώς διαχειρίζεσαι καλλιτεχνικά τις ιστορίες για να μη γίνουν σαπουνόπερα. Οι ''Άγριες Μέλισσες'' δεν είναι σαπουνόπερα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εν τω μεταξύ, ο μόνος που έχει μιλήσει για σαπουνόπερα είναι ο Λιάγκας.....