X-factor: η έκπληξη στην ψηφοφορία του κοινού

Χρήστος Παναγούλης
0

Αύριο ξεκινάνε τα live shows του X-factor στο OPEN και το κανάλι επεφύλασσε μία έκπληξη για τους τηλεθεατές. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στα χρονικά του show, η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω του app του OPEN TV και θα είναι εντελώς δωρεάν. Αναλυτικά η διαδικασία έχει ως εξής:

-Κατεβάζουμε το app του OPEN TV (για iOS και android) από το App store ή το Playstore, αντίστοιχα.
-Από την Πέμπτη 17/10 το πρωί στις 10.00, ανοίγοντας το app βλέπουμε ένα banner X Factor που γράφει «Κατά τη διάρκεια του LIVE ψήφισε ΕΔΩ» πάνω στο οποίο πατάμε για να κάνουμε login και να μπορέσουμε να ψηφίσουμε όταν ξεκινήσουν τα live.
-Κάνουμε login είτε μέσω Facebook είτε μέσω gmail, χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε άλλα στοιχεία.
-Η ψηφοφορία ανοίγει τη στιγμή που εμφανίζεται στη σκηνή ο πρώτος διαγωνιζόμενος. Ψηφίζουμε για κάθε παίκτη ξεχωριστά ΜΟΝΟ τη στιγμή που βρίσκεται στη σκηνή και ερμηνεύει το τραγούδι του. Όσο τραγουδά βλέπουμε τη φωτογραφία, το όνομά του και σε ποια ομάδα ανήκει (του Χρήστου Μάστορα #teamMastoras, της Μελίνας Ασλανίδου #teamASlanidou, του Μιχάλη Τσαουσόπουλου #teamTsaousopoulos ή του Γιώργου Θεοφάνους #teamTheofanous). Έχουμε δικαίωμα να δώσουμε μέχρι 5 ψήφους, είτε στον ίδιο υποψήφιο, είτε σε διαφορετικούς (πχ να δώσουμε από 1 ψήφο σε 5 διαφορετικούς παίκτες, ή να δώσουμε 2 ψήφους σε 2 παίκτες και 1 ψήφο σε έναν κλπ). Σε κάθε live έχουμε έως 5 ψήφους στη διάθεσή μας.
-Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μια ψήφο, το «τικ» δίπλα από κάθε ψήφο γίνεται πράσινο. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι η ψήφος μας καταχωρήθηκε.
-Μόλις τραγουδήσουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, βλέπουμε τηλεοπτικά (στο Live του X Factor που προβάλλεται εκείνη τη στιγμή) το σύνολο των ερμηνειών, με ένα απόσπασμα από την ερμηνεία του κάθε ένα. Σε αυτό το διάστημα που τηλεοπτικά προβάλλεται μια «περίληψη» όλων των ερμηνειών, ανοίγει ξανά η ψηφοφορία. Εάν δεν έχουμε ήδη εξαντλήσει τις 5 ψήφους μας, μπορούμε να κάνουμε slide δεξιά κι αριστερά στις φωτογραφίες των παικτών και να ψηφίσουμε, ενώ τους βλέπουμε όλους στο app (φωτογραφία, όνομα και ομάδα στην οποία ανήκουν). Θα πρέπει, όμως, σε αυτό το στάδιο να έχουμε διαθέσιμες ψήφους από τις συνολικά 5 που μας αναλογούν και να μην τις έχουμε εξαντλήσει ψηφίζοντας μεμονωμένα τους παίκτες την ώρα της live ερμηνείας.
- Μετά την προβολή του βίντεο με τα αποσπάσματα από όλες τις ερμηνείες, η ψηφοφορία κλείνει και ανοίγει ξανά μία εβδομάδα μετά, στο επόμενο live.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !