Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έκανε unfollow και θα σας πω γιατί»

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στα πάνελ των εκπομπών, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχτηκε πως έχει κάνει block την Ελένη Τσολάκη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως τον έχει κάνει unfollow και «δεν έχω καταλάβει το γιατί».

Ανάμεσα στα άτομα που έχει κάνει unfollow τον τελευταίο καιρό είναι και η παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα”, Χριστιάνα Αριστοτέλους, κάτι που αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της.
«Όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση με τον άλλο και σε κάνει επειδή έτσι του ήρθε σκέφτεσαι «μήπως δεν είχαμε καλή σχέση;». Για να τελειώνει η κουβέντα να σας πω γιατί με έκανε unfollow. Όταν έγινε η κουβέντα με τον Ουγγαρέζο και τον Καπουτζίδη κάποιος του μετέφερε ότι δεν τον υποστήριξα… Στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είχα πει ξεκάθαρα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει και ότι για να τα πει αυτά που είπε έτσι ήταν… αλλά δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί να μας πεις γιατί σε έκανε unfollow; Γιατί η λιαγκοεκοπμή ασχολείται με τα unfollows Χριστίδου-Κοκκίνου; Πόσο πιο χαμηλά; Και μετά έχουμε πρόβλημα με τα φονικά της Ζήνας και τα διλλήματα. Για μένα η τηλεόραση των unfollow και της κατινιάς είναι το χειρότερο είδος τηλεόρασης.