Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο παιχνίδι του Star «Globetrotters»

Χρήστος Παναγούλης
1

Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανε πρεμιέρα και το νέο φιλόδοξο project του Star με τίτλο Globetrotters. Πρόκειται για ένα παιχνίδι περιπέτειας που παρουσιάζει 3 ζευγάρια παικτών να γυρίζουν τον κόσμο, εκτελώντας δοκιμασίες που σχετίζονται με την κουλτούρα και τις παραδόσεις των χωρών που επισκέπτονται. Παράλληλα υπάρχει και το διαγωνιστικό κομμάτι, αφού όποια ομάδα καταφέρει να ολοκληρώσει πρώτη όλες τις δοκιμασίες κερδίζει το έπαθλο.

Ξεκινώντας από την παραγωγή, είναι σίγουρα μια καλή προσπάθεια υψηλών προδιαγραφών. Μαγευτικά τοπία, γρήγορο μοντάζ και πανοραμικά πλάνα συνθέτουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που θυμίζει αρκετά World PartyΌσον αφορά το cast, έχει γίνει σίγουρα πολύ καλή δουλειά και αυτό είναι το συστατικό που μπορεί να «απογειώσει» το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το κανάλι έχει επιλέξει πρόσωπα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και απήχηση στον κόσμο, και το σημαντικότερο με χιούμορ. Ο Παντελής Βούρος που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό Masterchef είναι αυτός που ξεχώρισε περισσότερο, προσφέροντας άφθονο γέλιο με τις ατάκες του.

Το μεγάλο αρνητικό της συγκεκριμένης εκπομπής είναι σίγουρα το στήσιμο του παιχνιδιού, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι όλα είναι απολύτως προγραμματισμένα από την παραγωγή και δεν υπάρχει το στοιχείο του απροόπτου. Όλες οι σκηνές στις οποίες βλέπουμε τους συμμετέχοντες να συνομιλούν με ντόπιους και να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις αποστολές είναι σχεδόν σαν να ακολουθούν σενάριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία αγωνία για το αν τελικά θα τα καταφέρουν.

Τέλος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι πολύ καλός στον ρόλο του παρουσιαστή, αποδεικνύοντας επιτέλους ότι μπορεί να σταθεί επάξια και σε άλλα concept εκτός του τροχού της τύχης. Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ρόλος του είναι δευτερεύων, ωστόσο τον φέρνει εις πέρας με χιούμορ και βάζει τη δική του ταυτότητα.

Με λίγα λόγια, το Globetrotters είναι μία παραγωγή που αξίζει την προσοχή του κοινού, όμως αποτελεί κατά βάση μία ταξιδιωτική εκπομπή και όχι παιχνίδι περιπέτειας, όπως το παρουσιάζουν στο Star. Τα νούμερα της πρεμιέρας κυμάνθηκαν στο 15%, ποσοστό ικανοποιητικό αλλά σίγουρα υπάρχει ο φόβος στα επόμενα επεισόδια να «ξεφουσκώσει».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έτσι ακριβώς είναι.
    Μπαμ έκανε ότι ήταν στημένος ο καβγάς του Βαρθακούρη με την γυναίκα του...
    Και πολύ πρώτο σενάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !