Οριστικό! Room Service… πλιζ: Αποφάσισαν να το «κόψουν»

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο ΣΚΑΪ το… πάλεψε πολύ καιρό αλλά αποφάσισαν να την «κόψουν» αφού δεν έβλεπαν καμία πρόοδο από την άλλη πλευρά!

Υπήρξαν αρκετά προβλήματα στις σχέσεις του τηλεοπτικού σταθμού με τον Αλέξανδρο Ρήγα που είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ να βγάλει την καινούργια σειρά του με τίτλο «Room Service…. πλιζ». Αν και η συμφωνία ήταν η σειρά να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου, μαζί με τις άλλες σειρές του σταθμού, ο Ρήγας δεν έχει παραδώσει κανένα επεισόδιο, παρά το ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Έτσι έγιναν επαφές… πολλές επαφές… πάρα πολλές επαφές… αλλά δεν παραδόθηκε κανένα επεισόδιο. Λογικό λοιπόν που, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία και να «κόψει» τη σειρά από το πρόγραμμά του. Άλλωστε είχε δώσει αρκετή πίστωση χρόνου αλλά χωρίς αποτέλεσμα οπότε για να λέμε και του… ΣΚΑΪ το δίκιο ήταν αναμενόμενο να πάρουν αυτή την απόφαση, έστω και καθυστερημένα όπως κι έγινε, εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο… υπομονής!

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό πως «Room Service…. πλιζ» τέλος πριν προλάβει καν να βγει στον αέρα. Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Φαλήρου έχουν αποφασίσει τι αλλαγές θα κάνουν στο πρόγραμμά τους μετά Το «κόψιμο» της σειράς, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως τους παραδώσει κάτι περισσότερο από… μία ιδέα!

Βέβαια είναι δυσάρεστο που ξαφνικά κάποιοι εργαζόμενοι, ηθοποιοί αλλά και τεχνικοί, μένουν εκτός αλλά η αλήθεια είναι πως από τη μεριά του ο ΣΚΑΪ εξάντλησε κάθε δυνατό χρονικό όριο χωρίς όμως όπως φάνηκε να γίνεται το ίδιο κι από την άλλη πλευρά…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα,την περίμενα αυτή τη σειρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προφανως θα τη δουμε σε καποιο αλλο καναλι οσονουπω...
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Για ποιο λόγο αυτη η τσαπατσουλια και η καθυστέρηση όμως ; Φταίει ο Ρήγας η η παραγωγή ; Γιατί οι άλλες σειρές ήταν ετοιμες ?
Ο χρήστης perastikos είπε…
Καλύτερα για τον σκαι... Καμία σειρά δεν του βγήκε, θα του βγαινε αυτή; Ή μήπως είδατε κανένα σικουελ να είναι καλύτερο του πρώτου; Εφόσον θα έλειπε ένας από τους δημιουργούς (Αποστόλου) και δεδομένου του χαμηλού μπατζετ, οι πιθανότητες ήταν να είναι πατάτα...