Σε ελεύθερη πτώση το OPEN - Ετοιμάζει νέες απολύσεις

Έντονος είναι ο προβληματισμός του ίδιου για το μέλλον του OPEN στο οποίο επικρατεί ανησυχία από τους εργαζόμενους εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στο κανάλι.
Το OPEN δεν έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας τους στόχους που είχαν τεθεί και ο Σαββίδης ετοιμάζει αλλαγές. Ειδικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Ιβάν ο οποίος δεν αποκλείεται μετά την ρεπόρτερ Γεωργία Λαγού δεν αποκλείεται να προβεί και σε νέες απολύσεις.
Σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι αν τα νούμερα της τηλεθέασης στο δελ΄τιο ειδήσεων δεν ανέβουν μέχρι τον Δεκέμβριο, τότε κινδυνεύει και η θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, Νίκης Λυμπεράκη.
Εις αναμονή των εξελίξεων λοιπόν βρίσκονται άπαντες στο Μέσο το οποίο ακόμα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες του Ρώσσου επιχειρηματία.
fosonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τη μια διαβάζω σε 2 άρθρα παραπάνω, τα εξής.
Στο TV Έθνος (εφημερίδα του Σαββίδη) λένε ότι ο Σαββίδης ετοιμάζεται να ρίξει χρήμα και να κάνουν και νέες ελληνικές σειρές.
Αυτό γράφει:
H μεγάλη επιτυχία της νέας σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη που προβάλλεται από το Open έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με το «TV Έθνος», αισιοδοξία για την παραγωγή νέων σειρών και την ενίσχυση της μυθοπλασίας για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Τα στελέχη του Open σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία με αρκετές νέες ιδέες να έχουν πέσει στο τραπέζι.
Από την άλλη το Φως (εφημερίδα του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη) με ενημερώνει ότι είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Σε ελεύθερη πτώση, απολύσεις και τέτοια.
Τι να πιστέψω ο έρμος;;;
Ο χρήστης MPRAVO ELEOS είπε…
υπάρχουν χρέη απο πέρυσι ομως χωρίς να σημαίνει οτι υπάρχει ικανοποίηση για πρόγραμματα που φέρνουν υψηλή τηλθέαση και διαφημιστικά εσοδά αλλό το ενα αλλλό το άλλο