Ένα βήμα πριν το ONE η Χατζηβασιλείου...


Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Και ενώ οι γράφεται έντονα πως βρίσκεται ένα  βήμα πριν υπογράψει με το OPEN, τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά,  η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του ONE με σκοπό να παρουσιάσει μία εκπομπή που θα βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις, όπως ήταν το “Πακέτο” της που παρουσίαζε με επιτυχία για πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν πρόκειται για κάποιο ξένο format αλλά για πρωτογενή ιδέα που έχει συζητήσει, αναλύσει και επεξεργάζεται μαζί με τη διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Ιζαμπέλα Σασλόγου.

Βέβαια τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό και δεν έχουν μπει υπογραφές αλλά οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει, οπότε αν όλα πάνε καλά τότε η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του καινούργιου σταθμού.

Πάντως το ONE έχει βάλει στόχο να είναι επίσημα στον αέρα μέσα στον επόμενο μήνα αλλά αν όλα πάνε καλά τότε η καινούργια εκπομπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ξεκινήσει στις αρχές του καινούργιου χρόνου και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι κάποιοι… πρώην συνεργάτες θα φάνε… πακέτο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια