Τι θα γίνει με το «My style rocks Gala»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να επιστρέψει το "My style rocks" στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. 

Αυτό που αποτελεί ένα ερωτηματικό είναι το τι θα συμβεί με το "My style rocks Gala". Και τις δύο προηγούμενες σεζόν, προβαλλόταν ένα έξτρα βραδινό επεισόδιο στην prime time της Παρασκευής. 

Φέτος, όμως, καμία μέρα δεν είναι διαθέσιμη, καθώς Δευτέρα-Πέμπτη οι prime time έχουν κατακλυστεί από τις "8 λέξεις", τις Παρασκευές-Κυριακές έχει το "The Voice of Greece" και τα Σάββατα το "Στην υγειά μας ρε παιδιά". 

Σε αντίστοιχη περσινή περίπτωση με το "Power of Gala", υπήρχε περίοδος που είχε προγραμματιστεί στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής, ωστόσο και το ΣΚ όλο το πρόγραμμα είναι "κλειδωμένο" με τις εκπομπές "Dot", "Μαζί σου τα Σαββατοκύριακα" και "Αδύναμος Κρίκος".

Λέτε να έχουμε εκ νέου ανατροπή στο πρόγραμμα για να χωρέσει το "Gala"; Λέτε να μη δούμε καθόλου το "Gala"; Λέτε το απογευματινό επεισόδιο της Παρασκευής να αποκτήσει μορφή "Gala";

To σίγουρο είναι πως ο Αντζούν έχει κάποια συγκεκριμένα στάνταρ για τις παραγωγές και ένα από αυτά είναι η ύπαρξη αυτών των ειδικών επεισοδίων για τα καθημερινά του ριάλιτι. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μέχρι τότε θα έχουν τελειώσει οι blinds audiotions του voice.. Το πολύ πολύ να προβάλλεται μια φορά το voice, αφού θα μείνουν τα battles, knockouts και τα lives. Ούτως ή άλλως και στο εξωτερικό μια φορά την βδομάδα προβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν θελουν να το βαλουν μεσοβδομαδα μπορουν μια μερα της εβδομασας να κανουν 1ωρη τις 8 λεξης και το my style στις 22:00 ,αλλα το καλυτερο θα ηταν να το βαλουν κυριακη που περαν του ποταμιου δε θα χει κατι αλλο να ανταγωνιστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !