Χαμός με την ταινιοθήκη του Mega - Όλα τα σενάριαΧαμός με την ταινιοθήκη του Mega - Όλα τα σενάρια
Με την δημοσίευση των πλειοδοτικών διαγωνισμών μετράμε πλέον αντίστροφα για την διαδικασία που θα γίνει την 1η Νοεμβρίου. Όλα τα φώτα ασφαλώς πέφτουν πάνω στην ταινιοθήκη του καναλιού που είναι και το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο.
Όπως γράφει  το «Πρώτο Θέμα» τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια για τη διεκδίκηση της ταινιοθήκης. Το πρώτο θέλει τους ενδιαφερόμενους καναλάρχες (Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Θοδωρής Κυριακού, Ιβάν Σαββίδης) να συγκροτούν εταιρεία για να χτυπήσουν την ταινιοθήκη μετά από πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Αν τελικώς οι καναλάρχες δε συνασπιστούν τότε πάμε στο δεύτερο σενάριο. Αυτό θέλει να καταθέτουν πρόταση για την ταινιοθήκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ιβάν Σαββίδης και ο όμιλος Βαρδινογιάννη από κοινού με τον ΑΝΤ1. Σε αυτή την περίπτωση ο Γιάννης Αλαφούζος θα μείνει εκτός διεκδίκησης.
Το τρίτο σενάριο θέλει τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, όμιλο Βαρδινογιάννη σε σύμπραξη με τον ΑΝΤ1 και την Cosmote TV να καταθέτουν πρόταση.
Όποιο σενάριο κι αν επικρατήσει πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για την απόκτηση του μεγαλύτερου περιουσιακού στοιχείου του Mega. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι προσφορές αναμένεται να κινηθούν πάνω από τα 17 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά ο επιχειρηματίας ή επιχειρηματικό σχήμα που θα την αποκτήσει θα έχει ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του

thepressroom.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια