Όλα τα ονόματα που ακούγονται για το «Just the 2 of us»


Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να συμμετάσχουν στο νέο μουσικό show του Open, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Μέσα από την εκπομπή, «Ευτυχείτε» ,με την Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψαν κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει δεχτεί πρόταση για να πάρει μέρος στο παιχνίδι, ενώ το γεγονός ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη είναι ένας επιπλέον λόγος για να απαντήσει θετικά. Ακόμη, σε συζητήσεις για την κριτική επιτροπή βρίσκονται η Μαρία Σολωμού και ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς.  

Για το διαγωνιστικό κομμάτι, τα ονόματα που ακούστηκαν είναι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της Ευαγγελίας Αραβανή αλλά και του Μάνου Πίντζη, ενώ οι επαγγελματίες τραγουδιστές που έχουν δεχτεί κρούση για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους διαγωνιζόμενους είναι η Χριστίνα Παππά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Λένα Ζευγαρά, ο Δημήτρης Κόκκοτας, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Tzim P είπε…
Η Χριστίνα Παππά επαγγελματίας τραγουδίστρια? Από πότε? Επειδή τραγουδησε στην άθλια διασκευή του Μαγκαβα τουτ παρέα με τον Κοκλώνη?