Γιώργος Καπουτζίδης: «Το Just the 2 of us σαν πολύ παλιό μου φαίνεται»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης που έγραψε και σκηνοθέτησε στο θέατρο Ήβη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος αναφέρθηκε στην ειδική εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει, τον κύκλος της τηλεόρασης ενώ σχολίασε και την επιστροφή του «Just the two of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στο Open. Αξίζει, δε, να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής βρισκόταν στο στούντιο της πρωινής εκπομπής την ίδια ώρα ακούγοντας τις δηλώσεις του πρώτου.

 «Ετοιμάζουμε μια εκπομπή για τους Ολυμπιακούς αγώνες, για την οποία είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Μια ουσιαστική δουλειά όπως την νιώθω. Ξέρω πως είναι σε συζητήσεις με κάποια κανάλια, δύο ή περισσότερα. Δεν θα την πάρω εγώ την τελική απόφαση, το κανάλι με τους παραγωγούς θα αποφασίσουν» δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όσον αφορά το σόου τραγουδιού, Just the two of us, σημείωσε: «Έχω παλιώσει… Το Just the 2 of us σαν πολύ παλιό μου φαίνεται. Το έκανα το 2010, έχουν περάσει 10 χρόνια. Εντάξει. Να γίνονται δουλειές στην τηλεόραση, να περνάει καλά ο κόσμος».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχω εκφράσει αρκετές φορές τη γνώμη μου εδώ για τον Κοκλώνη και το πόσο τον θεωρώ ''με το ζόρι'' παρουσιαστή κτλ κτλ.

    Όμως εδώ θα σταθώ κάπου αλλού. Ο Καπουτζίδης νομίζω γίνεται λίγο...στρίτζος ( :p ) καθώς μεγαλώνει. Θυμάμαι παλιότερα που πέταγε σπόντες για τον Μουτσινά ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί του γιατί δεν ταιριάζει το χιούμορ τους, μετά πέταγε σπόντες για τα πρώην μέλη της παρέας του ''Παρα πέντε'' που κάποιοι τον πρόδωσαν και δεν θα τους συγχωρήσει ποτέ κτλ κτλ

    Τώρα έσφαξε με το γάντι(?) την προσπάθεια του Κοκλώνη να επαναφέρει ένα show που κάποτε παρουσίασε αυτός. Και τότε βέβαια που το παρουσίαζε ο Καπουτζίδης μέτριο ήταν το show και φαινόταν δεύτερο και ''παλιακό'' μπροστά στο πιο επιτυχημένο ''Dancing with the stars'' του Ant1. Λεπτομέρειες θα μου πεις...ποιος τα θυμάται αυτά τα...παλιακά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !