Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ μετά τον χωρισμό, δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση»

Πρόσφατα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι αν δεν υπάρξει κάτι σοβαρό στην προσωπική του ζωή, δεν πρόκειται να το ανακοινώσει.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα διάφορες φήμες ήθελαν τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΣΚΑΪ σε νέα σχέση, φήμες τις οποίες δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσει.


Σήμερα, όμως, και ενώ το τελευταίο διάστημα ο ίδιος δεν διστάζει να αναφέρεται στο διαζύγιό του και την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό στα προσωπικά του.

Το έκανε δε με τέτοιο τρόπο που κάποιοι αναρωτήθηκαν αν το είχε προσχεδιάσει, προκειμένου να βάλει με διακριτικότητα ένα τέλος στα σενάρια του τελευταίου διαστήματος ή αν του ξέφυγε κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε ανοίξει στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, η κουβέντα ξεκίνησε, όταν οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Μεσημέρι» άρχισαν να σχολιάζουν τη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου. Τότε ήταν που ακούστηκε ο παρουσιαστής να λέει: «Σημαίνει ότι η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου, είναι πολύ σοβαρή γιατί γνωρίζουν τα παιδιά τους κ.λπ. Εγώ μετά τον χωρισμό, δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση οπότε δεν το έχω βιώσει αυτό το πράγμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια