Ετοιμάζουν νέο σταθμό - Το όνομα και η ημερομηνία πρεμιέρας

0

Νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη, ο Status FM , με πολλά στοιχεία από έναν μελλοντικό ανταγωνιστή του.

Στη συχνότητα όπου μέχρι την προηγούμενη Κυριακή εξέπεμπε ο Μήνυμα 107.7, έρχεται ένας ακόμη ειδησεογραφικός ραδιοσταθμός στη συμπρωτεύουσα για να προστεθεί στη σχετική λίστα. Ο Status 107.7, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Βενιέρη, ετοιμάζεται να βγει στον αέρα με πλήρες πρόγραμμα (εκτός απροόπτου) στις 29 Οκτωβρίου, με αρκετούς από τους παραγωγούς (και τον επικεφαλής του) να προέρχονται από τον Focus 103.6.


Ο Κώστας Μπλιάτκας (ex ET3), η Βιργινία Δημαρέση, ο Κώστας Μάντζιος (για ένα «φεγγάρι» έκανε εκπομπές στον ΑΝΤ1 97.2), ο Γιάννης Σωπασής, η Έφη Παφίτου, η Βάλια Μπουγιουκλή και πολλοί ακόμη δημοσιογράφοι της πόλης έχουν ήδη ενταχθεί στο δυναμικό του Status 107.7, ενώ σε εξέλιξη υπάρχουν συζητήσεις και με δημοσιογράφους της Αθήνας για να συμβάλλουν στο εγχείρημα.

«Η απόφαση μου να αναλάβω για ακόμη μια φορά τον σχεδιασμό και λειτουργία ενός μεγάλου -για τα δεδομένα της πόλης- ραδιοφωνικού σταθμού, αυτή τη φορά ήταν πιο εύκολη. Και αυτό γιατί αφενός μεν είναι σαφώς καλύτερο το οικονομικό περιβάλλον και αφετέρου οι εμπειρίες και οι γνώσεις που προσέθεσα αυτά τα χρόνια με κάνουν να είμαι περισσότερο αισιόδοξος από ποτέ για το εγχείρημα», δηλώνει από την πλευρά του ο Δημήτρης Βενιέρης.

AΠΟ E-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !