Καλημέρης-Λιάγκας: Ένα μεγάλο μπράβο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ο χθεσινός καλεσμένος της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΙ "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" ήταν ο Τζώνη Καλημέρης και σχολίασε την σύγχρονη τηλεοπτική επικαιρότητα. 

Αυτό που μας έκανε πολύ θετική εντύπωση είναι η ελευθερία με την οποία ο καλεσμένος εξέφρασε την άποψή του. Εκτός των άλλων, δήλωσε πως θεωρεί πως το πιο ισορροπημένο πρόγραμμα το έχει ο ΑΝΤ1 και πως το κανάλι του Αμαρουσίου θα βρεθεί στην πρώτη θέση, στη δεύτερη το STAR και θα κοντραροχτυπηθούν για την τρίτη ο ALPHA με τον ΣΚΑΙ. 

Επιπρόσθετα, έκανε λόγο για τα χαμηλά νούμερα των δύο τηλεπαιχνιδιών στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ, αλλά και για το πρόβλημα στην prime time. 

Μέσα σε όλα αυτά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να κάνει αναφορά και στην πολύ μεγάλη πτώση που υπέστη το "Λόγω Τιμής" από το πρώτο επεισόδιο στο δεύτερο. 

Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ο ορισμός της καλής τηλεόρασης, αφού καμία στιγμή δεν θυμηθήκαμε σε ποιο κανάλι λαμβάνει χώρα ο συγκεκριμένος διάλογος. Σε μία τηλεόραση που έχουμε συνηθίσει τα κανάλια να διατυμπανίζουν τις επιτυχίες τους και να κρύβουν τις αποτυχίες τους, ο ΣΚΑΙ κάνει την γενναία ανατροπή. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !