Απόψε το βράδυ δίνουμε ραντεβού τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Νίκος Τσαγρής
0


Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει, αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα. Τα «Μεσάνυχτα», έρχονται από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40 και κάθε Τρίτη και Τετάρτη την ίδια ώρα.

Πρόσωπα της επικαιρότητας, πρωταγωνιστές της ζωής, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μιλήσουν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Οι ιστορίες τους θα μας φέρουν και φέτος σε επαφή με βαθιά συναισθήματα, μέσα από συνεντεύξεις και την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας.

Μία από αυτές είναι και η ιστορία του 27χρονου Αλέξη Μίχου από τη Ζάκυνθο, που τον Μάιο του 2018, σκότωσε με τρεις σφαίρες τον πατέρα του.

Το έγκλημα συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς έφερε στο φως και ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα. Όπως μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο, ο Αλέξης και τα αδέρφια του ήταν θύματα άγριων βασανιστηρίων και κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Σήμερα, ο νεαρός Αλέξης είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και μιλά για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη. Ζητά «συγγνώμη» για την πράξη του και υποστηρίζει πως δυστυχώς ήταν… μονόδρομος για εκείνον. Με τρεμάμενη φωνή εξιστορεί πως ο άνθρωπος που τον έφερε στη ζωή τον έκανε να υποφέρει καθημερινά και τον εξευτέλιζε στους συνομήλικούς του. Τα όσα υποστηρίζει ο Αλέξης στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη προκαλούν ανατριχίλα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !