Τάνια Τρύπη: «Έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για το χρήμα»

Νίκος Τσαγρής
0

«Αρνήθηκα να πάω στο Dancing with the stars και το Just the two of us»
Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, την επιστροφή της με το “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά και την άρνησή της σε προτάσεις για το Dancing with the stars και το Just the two of us.
Είχες σχεδόν δέκα χρόνια να παίξεις στην τηλεόραση. Γιατί είχες αυτή την απόσταση;
Η τελευταία σειρά που είχα μόνιμο ρόλο ήταν το «Ποιος μας πιάνει» στο Mega. Κοίτα, κάποιες φορές επιλέγεις να πάρεις εσύ απόσταση από την τηλεόραση και κάποιες άλλες παίρνει εκείνη από εσένα. Δεν μπορείς να λες παντού «ναι», όταν δεν σου αρέσει ο ρόλος και οι υπόλοιποι συντελεστές. Στο «Κόκκινο ποτάμι» ήταν ιδανικές συνθήκες, γιατί μιλάμε για παραγωγή με προδιαγραφές κινηματογράφου, από αυτές που σπάνια γίνονται στην τηλεόραση μετά την κρίση.
Ξέρω ότι σου είχαν προτείνει να συμμετάσχεις και στο «Dancing With the Stars» του ΑΝΤ1 και στο «Just the Two Of Us» του Mega και είχες πει «όχι».
Ναι. Και, μάλιστα, μου είχαν προτείνει να συμμετέχω και ως διαγωνιζόμενη και ως κριτής. Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει τίποτα από τα δύο. Δεν βρίσκω απολύτως κανένα λόγο να διαγωνιστώ σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Και ως κριτής νομίζω ότι είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, γιατί βρίσκω πάντα το θετικό σ’ αυτό που βλέπω και συμμερίζομαι τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλει ο κάθε καλλιτέχνης. Οπότε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έδιωχνα ποτέ κανέναν (γελάει). Βέβαια, ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ», γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Ναι, αλλά οικονομικά δεν θα σε βοηθούσε η συμμετοχή σου σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι;
Δεν ήταν ποτέ το οικονομικό η πρώτη προτεραιότητά μου και έχω περάσει φτώχειες και φτώχειες, όπως όλοι οι ηθοποιοί. Οταν δύο φορές τον χρόνο παλαιότερα, και τώρα ακόμα πιο συχνά, πρέπει να ψάξεις για δουλειά, δεν προλαβαίνεις να μαζέψεις τίποτα για να έχεις σε μια δύσκολη στιγμή. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό, πολύ πριν από την κρίση. Αλλά δεν ξεπουλιούνται όλα για τα χρήματα. Γιατί να καταπιεστώ να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει, επειδή μου προσφέρουν ένα ποσό; Δεν το έκανα όταν ήμουν μικρότερη. Θα το κάνω τώρα;
Μπορεί ένας ηθοποιός να ζει μόνο από το θέατρο;
Δόξα τω Θεώ, έχω υπάρξει τυχερή, γιατί μέχρι στιγμής μόνο από το θέατρο ζω και από τα live μου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !