Άρχισε γυρίσματα η Μπακοδήμου - Δείτε φωτογραφία από το πλατό...

0

Σύντομα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από καινούργια «στέγη» αλλά και με διπλό ρόλο. Μετά από την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ η Μαρία Μπακοδήμου έκλεισε με το OPEN για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι, «Ένας για όλους», αλλά και ένα ριάλιτι μόδας.

Το… ντεμπούτο της όμως από το καινούργιο «σπίτι» της θα γίνει με το καθημερινό τηλεπαιχνίδι δίνοντας μάλιστα τη «μάχη» της τηλεθέασης στο prime time. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την προηγούμενη βδομάδα και οι παρέες έχουν πολύ κέφι και η θετική ενέργεια των φίλων που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα μία κοινή τους επιθυμία, αποτυπώνεται μέσα στο παιχνίδι.Να σημειωθεί ότι καμία παρέα δεν φεύγει χωρίς να κερδίσει κάποιο ποσό, ενώ προσπαθούν να κερδίσουν για να εκπληρώσουν κοινή επιθυμία τους, όπως ένα bachelor πάρτι για τον «κολλητό» τους όπως το ονειρεύονται, μια μεγάλη ανακαίνιση στο σπίτι του ενός, μια καλή πράξη που θέλει να κάνει η παρέα ή η οργάνωση ενός μεγάλου reunion party για παλιούς συμμαθητές.

Το πρώτο «καλησπέρα» που θα πει η Μαρία Μπακοδήμου καλωσορίζοντας τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και το «Ένας για όλους» θα προβάλλεται καθημερινά από το OPEN στις 8 το βράδυ.


Newsit- Melasblog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !