Σίσσυ Χρηστίδου: Διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη για Φερεντίνο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
«Τελείωνε η εκπομπή και έφευγε ο Χρήστος Φερεντινός από δω και η Σίσσυ Χρηστίδου από εκεί» ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από μερικές ημέρες στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, σήμερα απάντησε σε αυτές τις δηλώσεις, διαψεύδοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Μου κάνει εντύπωση που το είπε αυτό η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η χρονιά εκείνη θεωρήθηκε και από τα media ότι δεν ήταν η τρελή επιτυχία της χρονιάς, αλλά έκανε 25άρια που τα θεωρώ πολύ αξιοπρεπή νούμερα. Απλά επειδή απέναντι υπήρχε το Πρωινό με τη Φαίη και τον Γιώργο, που έκαναν πολύ μεγαλύτερα νούμερα από εμάς, οπότε θεωρήθηκε ότι η δική μας εκπομπή δεν πήγε καλά. Αλλά στην πορεία είδαμε να θεωρούνται πετυχημένες εκπομπές με πολύ χαμηλότερα νούμερα.

Με τον Χρήστο όντως δεν είχαμε χημεία, κάτι για το οποίο γελούσαμε και μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις καθόλου. Όπως με τη Ναταλία, την πρώτη φορά που βρεθήκαμε, κατευθείαν το πλατό πήρε “φωτιά” και η τηλεοπτική επιτυχία ήταν προφανής. Σε αυτή την περίπτωση, με τον Χρήστο, ήταν προφανές το αντίθετο.  Αυτό ήταν αυταπόδεικτο και το είπαμε και οι δύο σε συνεντεύξεις μας μετά.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι με τον Χρήστο ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες, άσχετα με το αποτέλεσμα. Ποτέ, μα ποτέ και μου κάνει εντύπωση που το λέει η Κατερίνα. Να το πει κάποιος άλλος που ήταν έξω από το “παιχνίδι”, να το καταλάβω. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε, δεν ανταλλάξαμε κουβέντες, δεν διαφωνήσαμε. Για το περιεχόμενο της εκπομπής πολύ γιατί ο Χρήστος ήθελε να κάνει μια εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας και ενημέρωσης, ενώ εγώ ήθελα να κάνω ένα κλασικό πρωινό γιατί αυτό νόμιζα ότι πάω να κάνω, αυτό μου είχε πει το κανάλι. Οπότε, θέλαμε να κάνουμε δύο διαφορετικές εκπομπές, βάζαμε μέσα και τα δύο στοιχεία, αυτό όμως μπέρδευε και τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !