Γιάννα Τερζή: «Την Ελένη Φουρέιρα δεν την ξέρω προσωπικά»

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Τερζή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Ελένη Φουρέιρα, ενώ αποκάλυψε πως ο πατέρας της, Πασχάλης Τερζής, δεν ήθελε να ασχοληθεί με τα μπουζούκια.
«Την Ελένη Φουρειρα δεν την ξέρω προσωπικά. Έχουμε μιλήσει δύο φορές από 30 δευτερόλεπτα. Δεν έχω να αντικρούσω τίποτα στην ερώτηση αν την στήριξε η δισκογραφική περισσότερο απ ότι εμένα. Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που έφεραν την ποπ στην Ελλάδα με τέτοιο τρόπο. Είχαμε πάθει πλάκα όταν είχε πάρει την πρωτιά στη Eurovision.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ αυθεντικό παιδί. Είναι από τις καλές μου φίλες. Την έχω σαν οικογένεια. Δεν παρακολουθώ το GNTM. Είναι όλα μέρος ενός τηλεοπτικού σόου, κάποια πράγματα είναι μέρος του τηλεοπτικού σόου. Δεν σημαίνει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στη ζωή της όπως εκφράζεται στο τηλεοπτικό σόου και δεύτερο είναι ένα παιδί με παιδεία και δεν ακυρώνει καθόλου την παιδεία της Ηλιάνας αυτό το πράγμα.
Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με τα μπουζούκια και τη νύχτα. Δεν καταναλώνω κρέας. Προσπαθώ να σταματήσω και τα γαλακτοκομικά. Θέλω να γίνω vegan! Ο πατέρας μου δεν ξέρει ότι δεν καταναλώνω κρέας! Δεν μένω μαζί με τον πατέρα μου!», είπε η Γιάννα Τερζή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια