Μεγάλη γκάφα στα Διλήμματα: δύο διαφορετικές τηλεθεάτριες είχαν την ίδια ακριβώς ιστορία

Πολλά επικριτικά σχόλια, αρκετές καταγγελίες και ακόμη περισσότερες αμφιβολίες έχουν διατυπωθεί για την ταυτότητα των προσώπων που θέλουν να μοιραστούν τηλεφωνικά τις προσωπικές τους ιστορίες ζωντανά στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Στην πρωινή εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου υπάρχει καθημερινά ολόκληρη διαδραστική ενότητα, με ζωντανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών, όπου περιγράφουν το θέμα που τους απασχολεί, περιμένοντας να ακούσουν οδηγίες και συμβουλές από το πάνελ της εκπομπής.
Χάρη στην παρατηρητικότητα των συνεργατών του Νίκου Μουτσινά, εντοπίστηκε ένα ανεξήγητο «μυστήριο», που αφορά τις τις περίφημες «τηλεφωνικές» της Κατερίνας Καινούργιου. Το θέμα της 32χρονης Λένιας στην εκπομπή της προχθεσινής Τετάρτης, 16.10, ήταν: «Για να εκδικηθώ την ξαδέλφη μου, που μου πήρε το αγόρι, φλέρταρα τον δικό της, αλλά τον ερωτεύτηκα».
Ωστόσο, στην προηγούμενη σεζόν, στην εκπομπή της 17.5.2019, η 32χρονη Βάσια είχε ακρβώς το ίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει: «Θα χωρίσω την ξαδέλφη μου από τη σχέση της. Την εκδικούμαι που κάποτε μου έκλεψε τον άντρα». Το απίστευτο είναι ότι οι δύο τηλεθεάτριες, με διαφορά πέντε μηνών, λένε ακριβώς τα ίδια λόγια, χωρίς καμία παραλλαγή.
Συμπέρασμα; Είτε η 32χρονη Βάσια δεν πήρε αρκετές συμβουλές για το θέμα που την απασχολούσε τον περασμένο Μάιο και επανήλθε προχθές με άλλο όνομα, είτε το θέμα της ερωτικής εκδίκησης απέναντι στις ξαδέλφες έχει γίνει πια... μάστιγα της καθημερινότητας, που «ομογενοποιεί» ακόμη και τα λεγόμενα των 32χρονων τηλεθεατριών.Πηγή: thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
Απατεώνες. Να τους χαίρεστε όσοι τους παρακολουθείτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανάγνωση σεναρίου κάνουν, αλλάζουν ονόματα και το ξανά παίζουν, κάτω από την μπαγκέτα του κίτρινου αρχισυντάκτη. Η πιο trash εκπομπή της τιβι, χειρότερα και από Πανια που εκεί τουλάχιστον υπάρχει αυθεντικοτητα.
Ο χρήστης maria13 είπε…
Γιατί υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι οι ιστορίες είναι αληθινές; Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;
Ο χρήστης perastikos είπε…
Βασικά ήταν η ίδια φωνή... Άρα η ίδια τηλεθεάτρια. Κοινώς μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας. Καλύτερα να το λέγανε ότι είναι μυθοπλασία και οι τηλεφωνικές...