Η «ενόχληση» της Ελένης Μενεγάκη και η πρόκληση του Λιάγκα – «Αλήθεια ρε Γιώργο;»

Χρήστος Παναγούλης
1
Σε βραδινή έξοδο «συνέλαβαν» οι δημοσιογράφοι την Ελένη Μενεγάκη.

Εκεί, βεβαίως, βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» και ο δημοσιογράφος Αρτ ο οποίος έδειξε μια πιο… ιδιαίτερη επιμονή σε ερωτήσεις προς την λαμπερή παρουσιάστρια.
Πιο συγκεκριμένα, σε ένα σημείο, η Ελένη «δεν άντεξε» και σχολίασε με χαμόγελο: «Θες πολύ να μου πάρεις συνέντευξη ε; Δεν αφήνεις άλλον να μιλήσει έτσι; Θέλεις πολύ, το βλέπω… Να απαντήσω, όμως και από δω».
Ο Αρτ όμως συνέχισε ακάθεκτος, λέγοντας «αφού δεν μου απάντησες», για να λάβει το σχόλιο της ωραίας Ελένης: «Αφού δεν με χορταίνεις, τι να σου απαντήσω; Θα κάτσουμε εδώ, δεν θα γίνει η συναυλία και θα μιλάμε οι δυο μας. Άντε ξαναπες μου την ερώτηση».
Στην επόμενη, όμως, προσπάθεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, η Ελένη Μενεγάκη δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει την ενόχληση της. «Γλυκιά μου αγάπη δεν είσαι μόνος σου. Θέλω λίγο να το σέβεσαι αυτό. Είδες πόσες απαντήσεις σου έδωσα. Ξέρω ότι με αγαπάς και ξέρω ότι χαίρεσαι που είσαι εδώ. Να μη μου πεις και αυτή την ερώτηση γιατί σου «απάντησα σε δέκα. Άμα δεν με χορταίνεις, μόλις κάνεις δική σου εκπομπή, κάλεσε με. Σε εσένα θα ‘ρθω να μιλήσω».
Παιδιά, άμα η Ελένη λέει αλήθεια, αύριο την εκπομπή την παρουσιάζει ο Αρτ. Ελένη σε προκαλώ, αύριο δεν θα παρουσιάσω εγώ την εκπομπή, δεν θα λείπω, θα είμαι εδώ στα παρακήνια» ανέφερε μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θέλησε, μάλιστα, να δικαιολογήσει την πρώην συμμαθήτρια του για την επιμονή του συνεργάτη αλλά σχολίασε και την μοναδική της αναφορά στον Γιώργο Παπαδάκη.

Λίγα λεπτά αργότερα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της για να… απαντήσει και εκείνος εκ νέου με την σειρά του!
«Και θέλω να στείλω ένα γλυκό μήνυμα στον συμμαθητή μου, Γιώργο Λιάγκα, Τώρα λίγο πριν μπω μέσα, την ώρα του ζάπινγκ μου και επειδή εκείνος παίζει εκπομπή, τον πέτυχα να μου κάνει πλακίτσα. Να λέει «Ελένη, έλα εδώ να σου πάρει συνέντευξη ο συνεργάτης μου» επειδή χθες ήταν ένα παιδί που μου έκανε τις περισσότερες ερωτήσεις από όλους. Σε βαθμό που οι άλλοι δεν πρόλαβαν να με ρωτήσουν κάτι. Αλήθεια ρε Γιώργο; Νομίζεις πως θα κωλώσω; Η διαφορά είναι πως, αν θέλεις, έλα εδώ γιατί και αυτή η εκπομπή ζωντανή είναι και πρέπει να παίζει. Έλα λοιπόν εσύ εδώ, να πάω εγώ εκεί να δώσω τη συνέντευξη, να δώσεις και συ μια άλλη συνέντευξη και εγώ το κάνω. Και το κάνω με κέφι γιατί μου αρέσει».
Ακόμα, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε στον αέρα της εκπομπής της: «Δίδυμος εσύ, Σελήνη στον Δίδυμο εγώ Γιώργο μου! Κοίτα να δεις που με προκαλεί. Γιατί βρε Γιώργο; Νομίζεις ότι δεν θέλω να έρθω; Νομίζεις ότι δεν θέλω να σε δω; Γιατί το λες αυτό; Άσε που αισθάνθηκα, πάλι με χαμόγελο, λίγο σαν παραπονάκι…». «Είδατε, η ζωή μας ξαναέφερε πάλι αντικριστά αλλά με διαφορά μιας ωρίτσας…» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Μενεγάκη.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι κατινουλες βγαλανε μαχαιρια,πόσο ψωνια και ανοητοι όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !