Τίνα Μεσσαροπούλου: «Γενικώς τα τηλεοπτικά ενδιαφέρουν τον κόσμο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot Weekend και φυσικά μίλησε ανοιχτά για όλους για όλα, για τις σκληρές κριτικές που έχει γράψει, τι ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο, ποια θεωρεί πως δεν είναι καλή παρουσιάστρια αλλά και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ύστερα από τόσα χρόνια, ως τηλεκριτικός γνωρίζει πολύ καλά πως μια κριτική μπορεί να έχει αρνητικά ή και θετικά αποτελέσματα για εκείνον που γράφεται αφού όπως ανέφερε “Η κριτική είναι σαν το χρηματιστήριο. Μια κακή σου κριτική μπορεί κάποιον να τον στείλει σπίτι του και αντίστοιχα μια καλή κριτική μπορεί να ανεβάσει το συμβόλαιο κάποιου.”

Δεν δίστασε να πει πως στο παρελθόν έχει γράψει πως πρέπει να κοπεί εκπομπή ” Έχω γράψει ότι πρέπει να κοπεί εκπομπή με την ιδιότητα της τηλεκριτικού. Η δουλειά μου είναι να κρίνω την τηλεόραση και δεν έχω πρόβλημα στο να κριθώ και η ίδια”.

Στην ερώτηση αν της λείπει κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο φέτος από την τηλεόραση η ίδια απαντά “Δεν μου λείπουν και ποτέ, εγώ θέλω να βλέπω καινούρια πρόσωπα θέλω να δοκιμάζονται όπως η Χριστίνα Μπόμπα και η Ελεονώρα Ζουγανέλη που δεν την περίμενες τηλεοπτικά”.

Μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τι ενδιαφέρει περισσότερο να διαβάζει ο κόσμος “Τα νούμερα τηλεθέασης πάντα ενδιαφέρουν και γενικώς τα τηλεοπτικά ενδιαφέρουν τον κόσμο. Όλοι θέλουν την κλειδαρότρυπα.”

Αν κάτι δεν αντέχει να βλέπει στην τηλεόραση αυτό είναι τα ριαλιτι τα οποία όπως δήλωσε τα βλέπει λόγω της δουλειάς της καθώς “είναι ένα προϊόν, όπως μια σειρά που έχει ένα σενάριο με αρχή μέση και τέλος αυτό είναι, ακόμη και οι παίκτες που παίζουν εξυπηρετούν ένα σενάριο δεν είναι πραγματική ζωή”.

“Υπάρχει πρόσωπο που πιστεύω πως δεν κάνει για την τηλεόραση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το γράφω από την πρώτη στιγμή, δεν είναι καλή παρουσιάστρια δεν είναι όμως κακό αυτό” δηλώνει.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη “Δεν είπα τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το σχόλιό μου ότι “εύχομαι τα ίδια δικαιώματα που έχουν οι gay να έχουν και οι straight” δεν θεωρώ πως είναι ομοφοβικό γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου είναι gay και ήταν ένα πολύ συγκεκριμένο σχόλιό μου εκείνη τη δεδομένη στιγμή.”

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό της έχει η κυρία Τίνα. Μια κακή σου κριτική δεν μπορεί κάποιον να τον στείλει σπίτι του και ούτε αντίστοιχα μια καλή σου δεν μπορεί να ανεβάσει το συμβόλαιο κάποιου, απλά είσαι μεγαλομανής και πιστεύεις ότι μπορείς να επηρεάσεις τηλεοπτικές εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !