Πονοκέφαλος στο κανάλι

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται για τον ΑΝΤ1 η πρωινή ζώνη τόσο από Δευτέρα ως Παρασκευή όσο και το Σαββατοκύριακο.
Βλέπετε, με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Παπαδάκη, που έστω και με διαφοροποιήσεις από μέρα σε μέρα κινείται στα γνωστά πλαίσια των προηγούμενων ετών, έντονος προβληματισμός επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού του Αμαρουσίου όχι μόνο για την εκπομπή Ρογκάκου – Σταθη, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρο ανταγωνισμό για τα δεδομένα της ζώνης της.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στα μέσα της εβδομάδας, ο αρχισυντάκτης του «Πρωινού», Γιώργος Πράτανος, υπέβαλε την παραίτηση του, με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει δράση και στην επιλογή περιεχομένου, ενώ κομβικό ρόλο θα έχει και ο Νίκος Παρτσώλης.
Μέσα σε όλα αυτά φαίνεται, σύμφωνα με το secret των Παραπολιτικών, πως μέχρι νεωτέρας απομακρύνεται το ενδεχόμενο να υπάρξει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ένα τέτοιο project, αν και εφόσον πετύχει, θα επηρεάσει θετικά τους Ρογκάκο – Στάθη, αλλά και το σύνολο του προγράμματος του Σαββάτου και της Κυριακής.
neaselida.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης maria13 είπε…
Μετά από χρόνια ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Καλό θα ήταν να δώσουν λίγο καιρό στους τηλεθεατές για να το συνηθίσουν. Αντίθετα θεωρώ ότι το καθημερινό πρωινό δεν σώζεται. Έχω την αίσθηση ότι ο Ουγγαρέζος το παλεύει μόνος του.