Ετοιμάζει σειρά η Άννα Αδριανού


Συνέντευξη στο TV Έθνος και τον Άκη Φωτόπουλο παραχώρησε η Άννα Αδριανού, που η τελευταία της δουλειά στη μικρή οθόνη ήταν στο STAR. Η ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε πως στήνει νέα κοινωνική-δραματική σειρά, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες...

Τηλεοπτικά γιατί απέχετε;  
Απέχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από την τηλεόραση γιατί έχω κουραστεί. Πριν σταματήσω, για 6 – 7 χρόνια δούλευα σερί ,και γράφοντας και παίζοντας, οπότε ήθελα λίγο να ξεκουραστώ. Τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία μιας νέας δραματικής – κοινωνικής σειράς που θα βγει στον αέρα από την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι ακόμα στα σπάργανα.  

Πώς βλέπετε το κομμάτι της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη;  
Υστέρα από μια «κοιλιά» που έκανε η τηλεόραση λόγω της κρίσης, η μυθοπλασία επανήλθε. Δεν έχω προλάβει να δω ολοκληρωμένα μια σειρά. Από το λίγο που έχω δει, άρχισαν να γίνονται κάποιες προσπάθειες που έχουν ενδιαφέρον.   

Τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε τηλεοπτικά και δεν το έχετε κάνει ακόμα; 
Θα ήθελα κάποια στιγμή να πειραματιζόμουν σε ένα πολύ διαφορετικό είδος. Ακόμη και σε μια επιστημονικής φαντασίας σειρά. Επίσης θα μου άρεσε πολύ να κάνω μια εκπομπή λόγου ή παρουσίασης ψυχολογικών θεμάτων. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανα στο παρελθόν στο Seven X σε μια εκπομπή που λεγόταν «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην οποία θα έχει τον πρωταγωνιστικο ρόλο και θα τη θέλουν και όλοι οι άντρες, να υποθέσω...