Απάντηση στο Πρωινό από το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξοδεύονται τόσο άξιοι επαγγελματίες…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Τα «βέλη» που έφυγαν από το Πρωινό για το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης, επέστρεψαν πίσω λίγες ώρες αργότερα. Η δυσαρέσκεια που εξέφρασε δημόσια η Αφροδίτη Γραμμέλη για το αποκλειστικό του My Style Rocks που έπαιξε στη χθεσινή εκπομπή η Κλεοπάτρα Πατλάκη, πήρε απάντηση…

«Με έχεις ξεφτιλίσει διότι βγαίνεις κάθε μέρα, δίνεις πληροφορίες τύπου αποκλειστικές και βγαίνουν από άλλες εκπομπές, φιλικές εκπομπές και λένε πάλι λάθος είπε η εκπομπή του Λιάγκα και η Πατλάκη κλπ…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας δίνοντας πάσα στην Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία τοποθετήθηκε ως εξής:

«Θέλω να σου πω ότι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αυτό, γιατί μου λες και στο γραφείο «Κλεοπάτρα σε κράζουν» και σου λέω «αποκλείεται τα παιδιά». Είμαι λίγο από άλλο πλανήτη άνθρωπος μερικές φορές, γιατί για μένα ο σεβασμός είναι αυτονόητος. Από αυτή την εκπομπή έχω περάσει και με αυτούς τους ανθρώπους συνεργάστηκα και συνεργάζομαι και τους εκτιμώ πολύ. Εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ναυαρχίδα ενός σταθμού, ξοδεύονται τόσο άξιοι επαγγελματίες αντί να κάνουν ρεπορτάζ να διαψεύδουν το ρεπορτάζ των άλλων. Δεν το καταδέχομαι δεν το συνεχίζω. Το ρεπορτάζ ήταν η Δούκισσα Νομικού κι εμείς βγήκαμε και δώσαμε τη συνέχεια, δεν είπαμε ότι η Δούκισσα είναι αποκλειστική δήλωση δική μας.

Η συνέχεια όμως ήταν δική μας».
 «Εγώ δεν μπαίνω σε διαδικασία να δω τι παίζουν οι άλλες εκπομπές και να το διαψεύσω, δεν το καταδέχομαι, συγγνώμη», κατέληξε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !