Ο σχεδιασμός και η ανάληψη καθηκόντων...

0

Στα χέρια του πολύπειρου δημοσιογράφου ,Νίκου Σίμου,  φαίνεται ότι καταλήγει ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αναφορικά με το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία του καναλιού της Βουλής. Πρόκειται, κατά κοινή παραδοχή, για μια εξαιρετική επιλογή, δεδομένης τόσο της πολύχρονης δημοσιογραφικής εμπειρίας που διαθέτει ο κ. Σίμος, όσο και του γεγονότος ότι έχει περάσει (ξανά) από το κανάλι της Βουλής έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους εργαζομένους. 

Επί της ουσίας, μιλάμε για μια δοκιμασμένη λύση, που έχει ως στόχο να επαναφέρει στην κανονικότητα (και) το κανάλι της Βουλής, το οποίο δεν εξαιρέθηκε από τη γενικότερη ταλαιπωρία που επικράτησε σε όλα τα πεδία του Δημοσίου επί των ημερών της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η επιλογή τού επί χρόνια συνεργάτη των «Παραπολιτικών» δείχνει ότι ο νέος πρόεδρος της Βουλής θέλει να εντάξει στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που δρομολογεί και το κανάλι της Βουλής, το οποίο κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει μια από τις επιλογές στο τηλεκοντρόλ. Το γεγονός ότι ο κ. Σίμος έχει περάσει από το συγκεκριμένο Μέσο, πέραν των καλών εντυπώσεων, δημιουργεί και τις συνθήκες για μια ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή. 

Και αναφέρουμε νέα εποχή, δεδομένου ότι ο κ. Τασούλας θα επιθυμούσε τη δημιουργία ενός εναλλακτικού καναλιού, που, πέραν της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, θα εμπλουτιστεί με εκπομπές για τον πολιτισμό και την Ιστορία. Σε κάθε περίπτωση, ο σχεδιασμός προβλέπει τον περαιτέρω εμπλουτισμό του προγράμματος, με την προσθήκη τηλεοπτικών προϊόντων άμεσα συνδεδεμένων με την κοινοβουλευτική, και όχι μόνο, ιστορία. 

Η ανακοίνωση της επιλογής του Νίκου Σίμου αναμένεται τις επόμενες ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι θα χρειαστεί και ένα διάστημα μέχρι τον διορισμό του, επισήμως θα αναλάβει καθήκοντα περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !