Εξελίξεις στον Alpha - Κόβεται το τηλεπαιχνίδι του Φερεντίνου


Στα... κάγκελα είναι στον ALPHA με την πορεία του προγράμματος, και όπως φαίνεται έστω και αρκετά καθυστερημένα αποφασίζουν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις. Η επιλογή του «Πάνω Κάτω» αποδείχτηκε λανθασμένη καθώς δικαιολογημένα δεν κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. 

Το κυριότερο όμως δεν είναι ότι την… πλήρωσε ο Χρήστος Φερεντίνος που χρεώνεται την αποτυχία του αλλά ζημιωμένο και το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων που παραλαμβάνοντας πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης έχει σημειώσει αντίστοιχα μεγάλη μείωση των ποσοστών του. Βέβαια από την άλλη ο σταθμός έχει χρεωθεί αρκετά για την αγορά του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού, με τα δικαιώματά του αλλά και με το κόστος παραγωγής σκηνικών κάτι που προβλημάτιζε τους υψηλά αξιωματούχους του σταθμού.  Φαίνεται όμως ότι ιδιαίτερα λόγω του lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αποφάσισαν να χάσουν αυτά… για να μην χάνουν μέρα με τη μέρα περισσότερους τηλεθεατές. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε το κόψιμο του «Πάνω Κάτω» ώστε να μην συνεχίσουν να βλέπουν… κάθοδο στις πτήσεις του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό είναι ότι το χθεσινό επεισόδιο… ίσα που κατάφερε στο δυναμικό κοινό, το οποίο κοιτάζουν στον ALPHA, να μην πέσει με μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης, σημειώνοντας 10,2%, ενώ στο γενικό σύνολο πήγε… κάτω σημειώνοντας 9,7% μέσο όρο.

Τώρα για το τι θα κάνουν μπας και δουν… άνοδο; Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου φαίνεται ότι θα βάλουν μπροστά το «Deal» το οποίο είχαν σταματήσει για να βγάλουν το «Πάνω Κάτω». Θεωρώντας ότι το «Deal» είχε κάνει τον κύκλο του τα στελέχη του σταθμού αποφάσισε να το σταματήσει τη φετινή σεζόν σχεδιάζοντας τον καινούργιο χρόνο να βγάλουν το «Super Deal» μία φορά τη βδομάδα. Βλέποντας όμως την πορεία του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού αποφάσισαν να γυρίσουν… προς τα πίσω και να βγάλουν ξανά το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο θεωρώντας ότι θα κάνει υψηλότερες πτήσεις. Βέβαια μπορεί να του… έκοψαν την πορεία αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το «Deal» θα πάει καλύτερα από το «Πάνω Κάτω» που το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει… προς τα κάτω!

Newsit - Melasblog

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να βγάλουν το Super Deal όπως ακριβώς επέστρεψε και στην Αμερική.
Με γυναίκα τραπεζίτη, να μπορεί ο παίκτης να κάνει αντιπροσφορά και τα ονόματα των μοντέλων στην οθόνη μαζί με το Instagram profile τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To deal που όντως έχει κάνει τον κύκλο του, θα αποδειχθεί άλλη μία λάθος κίνηση. Για το άκου τι είπαν που είχε σταματήσει πριν από χρόνια, με πολύ υψηλά ποσοστά, ούτε λόγος;
Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Θα μπορουσαν αρχικα πριν κανουν οποιαδειποτε βιαστικη κινηση να δοκιμαζαν μια αναδιαρθρωση της απογευματινης ζωνης.Π.χ.:
15:30 Αστερια στην αμμο
16:30 Πανω-κατω
17:50 Divided