Πέθανε στα 55 της χρόνια η Leah Bracknell

Νίκος Τσαγρής
0


Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο για τρία ολόκληρα χρόνια, ωστόσο η αγαπημένη ηθοποιός "έφυγε" από την ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών.
“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο η Leah Bracknell, η πρωταγωνίστρια της εξαιρετικά επιτυχημένης βρετανικής σειράς Emmerdale.
Η ηθοποιός υποδύθηκε την Zoe Tate στην σαπουνόπερα για 16 ολόκληρα χρόνια, με τον μάνατζέρ της να προχωρά σε επίσημη δήλωση: «Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια της Leah Bracknell επιβεβαιώνει πως η Leah πέθανε τον Σεπτέμβριο, τρία χρόνια μετά την διάγνωσή της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα.
Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που συνέβαλαν στην επέκταση και την ποιότητα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Leah συνέχισε να αγκαλιάζει την ζωή και αντιμετώπισε την ασθένειά της με θετική διάθεση. Πολλές πτυχές του ταξιδιού της μπορούν να βρεθούν στο blog της.Η ηθοποιός απέκτησε την φήμη της χάρη στον χαρακτήρα που υποδύθηκε στην σειρά Emmerdale, ενώ ακόμη συμμετείχε σε παραγωγές όπως τα Judge John Deed, A Touch of Frost, The Royal Today και DCI Banks.
Η Leah Bracknell έγραψε ιστορία καθώς ο χαρακτήρας της Zoe Tate στο Emmerdale ήταν ο πρώτος στην ιστορία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού είδους που αφορούσε σε ομοφυλόφιλη γυναίκα.
Πηγή: newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !