Οδηγός καλής ζωής: Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00 στον Alpha!

O «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει στον Alpha, από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 09:00.  Η εκπομπή φέτος γίνεται «διπλή» και προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00 με διαφορετικές θεματικές ενότητες.
Ο βασικός κορμός της περιλαμβάνει ένα κεντρικό θέμα όπου ειδικοί επιστήμονες αναλύουν όλα τα νεώτερα δεδομένα σχετικά με αυτό. Επίσης ένας προσκεκλημένος καταθέτει τη δική του εμπειρία αναφορικά με κάποιο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.
Στη νέα ενότητα «Τα λες! Τα κάνεις;» οι τηλεθεατές μπορούν να διαπιστώσουν εάν ο παρουσιαστής εφαρμόζει όσα λέει στην εκπομπή.


Η εκπομπή του Σαββάτου περιλαμβάνει την ενότητα της ψυχολογίας όπου παρουσιάζονται θέματα για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, την οικογένεια, τις σχέσεις. Λύσεις σε διατροφικά προβλήματα και αναφορά σε  διατροφικές συνήθειες δίνονται στην ενότητα της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται και ποικίλα Θέματα από το προσωπικό blog του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
Η εκπομπή της Κυριακής εμπλουτίζεται με νέες ενότητες. Στην ενότητα «Σύμπτωμα» στο στούντιο της εκπομπής, με την βοήθεια ειδικού επιστήμονα, εξετάζονται οι αιτίες ενός συμπτώματος. Παράλληλα  δίνονται λύσεις σ’ ένα πρόβλημα αναλύοντας όσα κάνουμε λάθος ή σωστά στην ενότητα «Πρακτικές συμβουλές». Τέλος, στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς», μέσω βίντεο, παρουσιάζονται θέματα εναλλακτικής ιατρικής και προτάσεις για την καθημερινότητά μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια