Με το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ στο χέρι! (3/10/2019)

12
Καλησπέρα σας φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα, και το Τηλεκοντρόλ είναι  εδώ .Πολλές οι πρεμιέρες και αυτή την εβδομάδα . Πάμε να πιάσουμε μαζί το Τηλεκοντρόλ και να κάνουμε μια βόλτα στα κανάλια.

Θα ξεκινήσω από την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 ,τις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ .
Μετά από μια δεκαετία, ένα κανάλι αποφάσισε να κάνει σειρά προδιαγραφών. Άριστη σκηνοθεσία, θεματογραφία εποχής, ηθοποιοί με ελληνικότατη γνήσια παρουσία, και πολύ δυνατές σκηνές που σε καθηλώνουν. Πολύ καλή εκτέλεση και άξιο υλικό. Κατανοώ απόλυτα ότι κάτω των 25χρ. δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τη σειρά. Βλέπεις έχει πολύ καλά ελληνικά, αναφορές σε ποιητές  και πεζογράφους, ήθη και έθιμα άλλης εποχής. Εξ ου ,άλλωστε, και τα νούμερα τηλεθέασης στα κοινά κάτω από τα 25 . Όχι ότι δεν είναι ικανοποιητικά  τα ποσοστά, αλλά όταν το συγκεκριμένο κοινό προτιμά GNTM και διλήμματα, ξέρουμε πολύ καλά προς τα πού πάει η συγκεκριμένη γενιά... (το κείμενο γράφτηκε μετά τη πρεμιέρα του)

Γελάνε και κλαίνε ταυτόχρονα τα κανάλια με τα Διλήμματα στο Open και το Ευτυχείτε. Από τη μια τραβάνε τα μαλλιά τους που κάτι τέτοιο κάνει νούμερα τηλεθέασης, από την άλλη όμως δεν θέλουν να ρίξουν το επίπεδο προγράμματός  τους, ακόμη κι αν είναι στη δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη θέση… Πάντως εκεί στο OPEN ένα θέμα με τη σήμανση καταλληλότητας το έχουν… Είναι δυνατόν  να είναι η συγκεκριμένη στήλη κατάλληλη για άτομα από 8 και πάνω; Σίγουρα κερδισμένη  είναι η Κατερίνα Καινούργιου.Τα  νούμερα δείχνουν ότι δεν φταίνε αποκλειστικά και μόνο τα Διλήμματα αλλά και γενικά η έξυπνη σκαλέτα.

Ένα θέμα με τη νέα σήμανση το έχει και το STAR.Είναι ποτέ δυνατόν  να βλέπουμε το GNTM κατάλληλο από 12 και πάνω, και το Λόγω τιμής αντίστοιχα κατάλληλο από 16 και πάνω; Πολύ παράξενα τα πράγματα ,φίλοι μου…

Στον ΑΝΤ1 πάντως ηχούν οι σειρήνες… Βλέπετε το ΠΡΩΙΝΟ δεν τραβά. Πολλές φορές όταν προσπαθείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να είσαι φίλος με όλους, φτάνεις σε σημείο να μην λες τη γνώμη σου ελεύθερα για να είσαι αρεστός ή αρεστή. Σίγουρα το πάνελ έχει θέμα… Δεν μπορεί  να έχεις έναν Δημήτρη μόνο να παίζει μπάλα…  Κάποιοι άνθρωποι δεν είναι για όλα.Όσο κι αν  το διαβάζετε κάπως  αυτό, είναι η μεγάλη αλήθεια.  Αν δε γίνουν πολύ σύντομα αλλαγές ,τα μονοψήφια δεν θα αργήσουν.

Μονοψήφια πάντως δεν είναι τα νούμερα του καναλιού, αφού την εβδομάδα που μας πέρασε, τερμάτισε στην πρώτη θέση. Δηλαδή ο ΑΝΤ1 πήρε το 15,4%, ακολούθησε το STAR με 14,9%, ο ΣΚΑΙ με 14,2% ,ο ALPHA με 13,2% το Open με 8,3%, το Μακεδονία tv με 2,5% και η ΕΡΤ1 με 2,2%.

QUIZ για δυνατούς λύτες:
Ακούστηκε στην ομάδα: Γιατί βρέθηκα εγώ σε αυτό το κανάλι που δεν με σέβονται; Έχω σοβαρό πρόβλημα με το κανάλι και με τους από πάνω.

Πάμε και στον ΣΚΑΪ και τα τηλεπαιχνίδια κυρίως. 2 νέα τηλεπαιχνίδια που όχι μόνο δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό,  αλλά περνάνε ως αδιάφορα.  Μάλλον τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είχαν άλλη επιλογή και είπαν το οκ σε αυτά…

Αυτός που βγήκε σίγουρα κερδισμένος από τη μεταγραφή είναι ο Νικος Μουτσινάς. Κανένα απολύτως σχόλιο.

Έκπληξη το FOOTBALL STORIES στον ΑΝΤ1. Καλή εικόνα (ίσως θα έπρεπε να υπήρχαν πιο σταθερά πλάνα κι όχι να τρέμει η εικόνα όταν υπάρχουν μη σταθερές κάμερες) και σκηνοθεσία, έξυπνη η θεματολογία. Θέλει σίγουρα στήριξη από το κανάλι. Βέβαια η εκπομπή θυμίζει  λίγο VICE…

Αυτά για σήμερα...   

Σας περιμένω στα Social media
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απολαυστικό τηλεκτρόλ για μια ακόμα φορά μπράβο σου!!!!!Όσο άφορα την πρωινή ζώνη τα κοινά εκείνη την ώρα είναι λίγο περίεργα όπως και οι επιλογές τους ,εδώ βλέπουμε έναν Γιώργο Λιαγκα να παλεύει με μια τόσο δυνατή ομάδα που θα περιμέναμε να σαρώνει ,και τελικά τη έχει ανάγκη ο τηλεθεατής στο 10-13..από νέα πληροφορία που έχουν βάση τον κιτρινισμό και κληδαρότρυπες γιατί η θεμτολογια του Ευτυχείτε βασίζεται εκτός από τα "φτηνα" δηλιματα μόνο στο ρεπορτάζ των reallity και του Instagram και όχι την κλασική θεματολογία ενός πρωινού και εκεί είναι η εξυπνάδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πολύ συμφωνώ με όσα λες. Μπράβο Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δε συμφωνώ με το τσουβαλιασμα των νέων. Επειδή δηλαδή μια μέτρηση έδειξε ότι δεν είδαν μέλισσες πάει να πει κάτι για την παιδεία ; Εγώ ξέρω πολύ καλά από λογοτεχνία ήθη και έθιμα αλλά έχω δει και gntm. Με κατατάσσει σε κατηγορία αυτό? Δεν είναι όλοι οι νέοι έτσι παιδιά απλα στην τιβι βγαίνουν όλοι οι αμόρφωτοι. Πόσο συμφωνώ με τα υπόλοιπα. Οι μέλισσες φοβερές. Εγώ κόλλησα που δεν κολλάω με δραματικές. Ο Μουτσινάς είναι απόλαυση αλλά την προηγούμενη εβδομάδα το παρακανε με τα τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και ανέβηκε και σ αυτό το κοινό προχθές και εχθές, έχει δίκαιο ο Γιώργος. Οι ηλικίες 18 με 24 ένα με ένα Instagram κι ένα Twitter. Αν δεν γινόταν trend δεν θα το έβλεπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το football stories λογικα θα εχει συγκεκριμενα επεισοδια 10-13 αφου ασχολειται με τα ντερμπυ του ποδοσφαιρου. Το quiz αφορα ενημερωτικη η ψυχαγωγικη εκπομπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραίο τηλεκοντρόλ το σημερινό Μπράβο Γιώργο!!!!
    Πολύ κόλλημα τα κανάλια με το 8 και πάνω ενώ πρέπει να είναι η 12 η 16 όπως και το Κ ενώ δεν είναι και είναι για 8 η 12
    Ενημέρωση 8 λίγο δύσκολο για 12 κάτι γίνεται...
    Με λίγα λόγια κουλουβάχατα τα έκαναν με τις σημάνσεις!

    Για τους νέους και ειδικά τα αγόρια πάνε αναλόγως με τα κέφια τους ενώ τα κορίτσια είναι διαφορετικά τα οποία είναι αυτά που κάνουν παιχνίδι.
    Άποψή μου μπορεί να είμαι και λάθος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαι 17 χρονών και πραγματικά εμένα με στεναχωρει που στηριζουμε οτι πιο ξεπεσμενο σερβίρεται απο τον εκάστοτε σταθμό(survivor,GNTM+)χρειαζομαστε λιγο ποιότητα στη ζωή μας!!! Δε μπορεί στη χωρα που εζησε ο πλατωνας και ο Αριστοτέλης οι απόγονοι αυτών των ανθρώπων να "μορφωνομαστε" τηλεοπτικά με τα τρας ριαλιτι!!! Οι αγριες μέλισσες είναι η δεύτερη πιο ποιοτική σειρα που βγήκε μετα το ΝΗΣΙ!!! Συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύεις ότι το πρωινό μπορεί να κάνει και μονοψήφια; Ότι έχει πρόβλημα έχει και συμφωνώ και για το πάνελ αλλά αν πέσει στα μονοψήφια δε θα φταίει μόνο το πάνελ. Ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν και προς τη μεριά της παρουσίασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:27 Συμφωνώ και εγώ απόλυτα μαζί σου, όντας κάτω των 25. Παρόλα αυτά οι Άγριες Μέλισσες αν και πολύ ωραία δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολη στην κατανόηση, όπως παλαιότερες ιστορικές ή βιογραφικές σειρές εποχής όπως αυτές που έχουμε δει κυρίως από την ΕΡΤ την προηγούμενη δεκαετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν φταίνε τα σημερινά παιδιά που αποθεώνουν μόνο οτιδήποτε γίνεται viral, αυτή είναι η εποχή του internet μέσα στην οποία ζούμε. Διεθνώς. Τόνοι πληροφοριών που γίνονται ''viral'' για λίγο και μετά σβήνουν και στην πλειοψηφία τους είναι πληροφορίες άχρηστες και η ουσιαστική γνώση να πετιέται από το παράθυρο.

    Στις δικές μας τις εποχές - των 30 και πανω - θα έβλεπες στην τηλεόραση μια εκπομπή αφιέρωμα στην Βίσση π.χ ΑΛΛΑ θα εβλεπες και μια εκπομπή αφιέρωμα στην Μοσχολιού. Εγώ ως έφηβος ήξερα τους stars της εποχής μου αλλά ήξερα και τη Μοσχολιού και τη Βανου και σεβόμουν τις παλαιότερες αξίες.

    Τώρα η εποχή αποθεώνει ΜΟΝΟ ότι μπαίνει νουμερο 1 στις τασεις του youtube, no1 στα trends του twitter, ότι έχει πολλούς followers στο instagram κτλ ανεξαρτήτως ποιότητας ή οποιουδήποτε υπόβαθρου. εν φταίνε τόσο τα νέα παιδιά λοιπόν που επιλέγουν ότι επιλέγουν αλλα η εποχή που τα ταίζει σκουπίδι με το κιλό χωρίς να υπάρχει κανένα αντίβαρο.

    Ωραίο κείμενο πάντως και αυτή την εβδομάδα. Καλη συνέχεια να έχουμε σε αυτή την πραγματικά ενδιαφέρουσα σεζον - μετα απο αρκετά χρόνια πλήξης. Με τα καλά της και με τα στραβα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ ωραια σειρά οι άγριες μελισσες διαφωνω εμένα που είμαι β λυκείου όλο το σχολείο μου το παρακολουθεί και το καταλαβαίνουμε απόλυτα επισης τα πολύ καλά ελληνικα διαφέρουν οχι από γενιά σε γενιά αλλά από άνθρωπο σε άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτος που ειναι εκνευριστικος ημιμαθης και ξερολας ειναι ο Γκουνταρας, πεταγεται συνεχως , δεν σεβεται τον συνομιλητη και ειναι εριστικος με ολους εκτος της παρουσιαστριας και του αρχισυντακτη οι αποψεις του ειναι ανοητες και συντηρητικες , η δε Μειμαριδη το εχει ξεφτιλισει τελειως απο την γλωσσα που χρησιμοποιει εως αυτα που λεει, αγαπημενες της λεξεις μωρη , εκανες κρεβατι κτλ , σε ποιους αραγε απευθυνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !