Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης(18/54) στη μεσημεριανή ζώνη!

Τι επιλέγει να δει το  κοινό, στην μεσημεριανή αλλά και την απογευματινή ζώνη; Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
Πρόγραμμα- 18/54

ΕΛΕΝΗ 10,7
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 19,0
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 18,7
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 22,0
MΕΣΗΜΕΡΙ YES 3,5

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης maria13 είπε…
Η χειρότερη χρονιά της Ελένης. Εάν ήταν άλλος η εκπομπή θα είχε ήδη κοπεί. Μετράει φυσικά το γεγονός ότι φέρνει τα λεφτά της.
Ο χρήστης κωστής είπε…
12.22 Κοίτα η Ελένη τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ πάει καλά , συνήθως ξεκινάει καλά αλλά στην μέση της χρονιάς πέφτει. Φέτος αυτό άρχισε απο την αρχή να γίνεται . Και μονοψήφια να κάνει που δυστυχώς θα κάνει όπως πάει ΔΕΝ πρόκειται να κοπεί, γιατί όπως το είπες είναι η Ελένη και αν κόψει ο Άλφα την Ελένη φαντάζεσαι τι έχει να γίνει. Αυτό που θα γίνει απο την νέα χρονιά θα είναι είτε να έχει άλλη εκπομπή , άλλο πρόγραμμα σε άλλη ζώνη , το πιο πιθανό σενάριο για εμένα , είτε ΔΕΝ θα είναι στην τηλεόραση και θα κάνει ένα διάλλειμα. Πάντως δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα συνεχίσει αυτή την εκπομπή , φαίνεται ότι και η ίδια έχει βαρεθεί και θέλει κάτι άλλο πια
Ο χρήστης perastikos είπε…
μαρια13

Ναι όπως κόπηκε το Εκτός γραμμής που κάνει 5%...
Φέτος γενικά ο αλφα έχει πρόβλημα σχεδόν σε όλες τις ζώνες. Οπότε είναι τυχερή που φέτος κάνει αυτά τα νούμερα. Δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του αλφα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ελένη μας δυστυχώς έχει κάνει πολλά λάθη στην εκπομπή με αποτέλεσμα να μην την ακολουθεί ο κόσμος και θυμίζουν τα νούμερα που έκανε πριν 3-4 χρόνια με εξαίρεση την περσινή χρονιά που ήτανε πολύ καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.