Λιάγκας για Παπαγεωργίου: «Δεν πουλάει τα προσωπικά της αλλά μιλάει 10 λεπτά για αυτά»

Την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ράπερ Snik, σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Τρίτης.

«Ευτυχώς που δεν το πουλάει καθόλου η Ηλιάνα. “Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου... Για να δούμε, είναι λίγο θολή η φωτογραφία”. Δεν πουλάει τα προσωπικά της αλλά μιλάει 10 λεπτά για αυτά. Σήμερα τα πούλησε πάντως. Αν η κοπέλα τα είχε με τον Αργυρό γιατί δεν βγήκε τίποτα; Και με τον Snik το πουλάνε εδώ. Όταν τα είχε με τον Αργυρό δεν έβγαιναν αγκαλιά έξω» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.  «Συγγνώμη βαρέθηκα πάρα πολύ από τις απαντήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να πει “ναι ρε παιδιά. Έχω ένα δεσμό, έχω μια σχέση”. Πες το κανονικά, δεν έγινε και κάτι» σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης κωστής είπε…
ΔΕΝ συμπαθώ καθολου μα καθόλου τον Λιάγκα, αλλά εδώ έχει δίκιο. Έχω βαρεθεί να ανοίγω την τηλεόραση και σε όποιο κανάλι βάζω , να βλέπω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπερεκτιμημένη θα έλεγα και δεν μπορώ να βρω τον λόγο που απασχολεί τόσο πολύ τα media λες και είναι η Μενεγάκη ή ο Ρουβάς. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό πρόσφατα, γυρίσαμε πολλές χρονιές πίσω.