Έρωτας μετά οι καταιγιστικές εξελίξεις πριν την TV

Νίκος Τσαγρής
0
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Το περίστροφο που βρίσκουν ο Γιώργος με τη Νόρα στο ποτάμι, εισάγει στην υπόθεση για τα καλά την παράμετρο της εγκληματικής ενέργειας. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο παρελθόν του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου, Ηλία, και προτείνει στη λογίστρια Όλγα συνεργασία με αντάλλαγμα, για να τον παγιδεύσει. Η ξαφνική επίσκεψη της φίλης της Άννας, Κική, θα βάλει το Χρήστο σε υποψίες και θα του δώσει το κίνητρο να ξεκινήσει δική του έρευνα. Πίσω στο παρελθόν, τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας πυροδοτούν μια σειρά από νέες συγκρούσεις, η Αντιγόνη κοντράρεται με τη Μάγδα για το Λύσανδρο, ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει πως η Ηλέκτρα του είπε ψέματα για δεύτερη φορά και η Ηλέκτρα πως της έκρυψε το διαζύγιο των γονιών του.


 Τρίτη 1η Οκτωβρίου
Ο Γιώργος βρίσκει τον Ηλία άσχημα χτυπημένο στο πάρκινγκ της εταιρίας και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τα τραύματα του Ηλία οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάποιος επιχείρησε να τον εκφοβίσει. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για τα καινούργια στοιχεία που έχει για τον υπαίτιο του ατυχήματος και της ξεκαθαρίζει πως η Όλγα Χουρμούζη είναι κλειδί για τη λύση της υπόθεσης του Κωνσταντίνου. Ο Χρήστος επισκέπτεται μετά από πολλά χρόνια τον αδελφό της Άννας, Απόστολο, και οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση για τα πόσα ξέρει ο καθένας αναφορικά με την εξαφάνιση της Άννας. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα βοηθάει την Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο να ξεπεράσουν την ψυχρότητα μεταξύ τους μετά τον καυγά, χρησιμοποιώντας το μάθημα τάνγκο για να τους φέρει κοντά



Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Ο άγριος εκδιωγμός του Χρήστου από το χωριό της Άννας, τον αναγκάζει να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια, η οποία και τον περιθάλπει σπίτι της. Ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να ερευνά σε βάθος το παρελθόν της Όλγας την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη προσπαθεί να τον πείσει πως η Ηλέκτρα κρύβεται πίσω από το ατύχημα και κανένας άλλος. Γιώργος και Φώτης εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης κι εμπλοκής του Αποστόλη με την υπόθεση, όσο ο Ηλίας δέχεται μια απειλητική επίσκεψη από παλιό συνεργάτη του στο νοσοκομείο. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα οργανώνουν μια διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, προσκαλώντας και την Άννα με το Χρήστο. Η ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας είναι ακόμα εμφανής, ενώ το διήμερο διακόπτεται από  μια ξαφνική/ δραματική εξέλιξη που κλιμακώνει το διαζύγιο Αντιγόνης και Λύσανδρου και αλλάζει την ισορροπία του Κωνσταντίνου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !