Στο Open Sport απόψε ο...

0

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ OPEN SPORT!

Περίπου 3 ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο την Team USA, το Open Sport φιλοξενεί τον Ηλία Παπαθεοδώρου! Απόψε, Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, στις 12:50, ο προπονητής της ΑΕΚ θα μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή του Open για τη μεγάλη μάχη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των άλλων παιδιών της Ελλάδας, κόντρα στους NBAers.

Επίσης, το Open Sport θα ασχοληθεί με τα αίτια που έφεραν την εποχή της παρακμής για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με το ΟΑΚΑ θα παρακολουθήσουμε δηλώσεις από τον προπονητή και παίκτες της ομάδας. Όπως πάντα, η εκπομπή περιλαμβάνει highlights από όλα τα σημαντικά ματς της εβδομάδας στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα χορταστικό βίντεο με τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας ,και δράση από τους αγώνες της Παρασκευής στα European Qualifiers.

Και ακόμη: Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League, preview των τελικών του US OPEN και όλη η υπόλοιπη επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου, αυτό το Σάββατο στο Open Sport με τον Μανώλη Σφακάκη!

*Αυτή την Κυριακή η εκπομπή δεν θα προβληθεί καθώς εκείνη την ώρα το Open θα μεταδώσει ζωντανά τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !