O ANT1 ανακοινώνει την κριτική επιτροπή του THE FINAL 4 - Δείτε τα ονόματα

8
Στην επιτροπή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Επιβεβαίωση TVNEA


«The Final Four» Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι! 

Τέσσερις κριτές... ένας κι ένας. Για πρώτη φορά σε μουσικό παιχνίδι, κριτές είναι τέσσερις καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, που όμως ο καθένας είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον τομέα του.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Νίκος Μωραΐτης, είδαν το κορυφαίο παγκοσμίως μουσικό παιχνίδι ,The Final Four, εντόπισαν τη μεγάλη σημασία που δίνει στην ουσία του τραγουδιού, είπαν το μεγάλο ''ναι'', και θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πριν από εκείνον η ποπ στην Ελλάδα ήταν ένα περιφερειακό, επιφανειακό είδος. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άλλαξε την ελληνική ποπ για πάντα και έγινε ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ του τραγουδιού. Με σπάνιο μέταλλο και μεγάλες συνθετικές δυνατότητες, τα τελευταία χρόνια δείχνει μία νέα, ώριμη πτυχή της διαχρονικής μουσικής του.


Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια και περφόρμερ που έφερε διεθνή αέρα στην ελληνική ποπ. Από τη δυναμική είσοδό της στη δισκογραφία μέχρι την κατάκτηση του κοινού της Eurovision και από εκεί σε μία δυναμική διεθνή καριέρα με αιχμή του δόρατος την Ισπανία και τις λατινόφωνες χώρες - το μέλλον και ο κόσμος της ανήκουν.

Μιχάλης Κουινέλης (Stavento): Ο ράπερ που... άλλαξε πίστα στο ελληνικό hip hop. Μουσικά αεικίνητος, ανέμειξε το είδος που εκπροσωπεί με την ποπ, το λαϊκό στοιχείο, τα φυσικά όργανα, και δημιούργησε τραγούδια χωρίς φραγμούς, που υπερβαίνουν το παραδοσιακό κοινό του hip hop και γίνονται massive hit.

Νίκος Μωραΐτης: Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.α.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του.


Οι τέσσερις κριτές που θα ονειρευόταν να έχει απέναντί του κάθε νέος τραγουδιστής, είναι στο «The final four». Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι και είναι στον ANT1.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ...Meanwhile ο Σκαι ακομα ψαχνει μελη επιτροπης και παρουσιαστη για ενα προτζεκτ που ειχε ηδη κουρασει απο περσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bomb! Από εκεί που δεν το περιμέναμε. Πολύ καλή επιτροπή ακούγεται. Ήσυχα και αθόρυβα την ανακοινώνουν. Ενδιαφέρον ο συνδυασμός Χατζηγιάννη-Μακρυπουλια, η -πολλοι θελησαν- Φουρέιρα που έχει μεγάλο γκελ αυτή την περίοδο, τον Κουϊνέλη τον ξέρουμε απτό voice που είχε δώσει ρέστα. Για τον μωραιτη μόνο δεν ξέρουμε, αλλά ίσως κάνει και την έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί και η καλυτερη επιτροπή που έχει σκεφτει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω εάν θα δέσουν αλλά τουλάχιστον είναι κάτι καινούργιο που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να που η Ελενη βρηκε χρονο - για ακόμη μια φορά - απο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διεθνη της καριερα και θα συμμετάσχει τελικα! Λυσσάξτε talent shows του εξωτερικού! Μόνο ο Ant1 την εχει! Όπως λυσσάνε και οι διοργανώσεις βραβείων του εξωτερικού που μόνο στα βραβεία Mad επιλέγει να εμφανιστει η Ελένη μας! Τα MTV ουτε να τα φτύσει!

    Τέλος πάντων...σοβαρεύομαι! :P

    Ωραία επιτροπή, κατι φρεσκο βρε παιδι μου και οχι οι ιδιοι και οι ιδιοι που τους εχουμε δει τόσες και τόσες φορές σε παρόμοιους ρόλους. Ο Χατζηγιαννης να δούμε αν θα καταφερει να ''λυθεί'' γιατι παντα είναι μαγκωμένος στις δημοσιες εμφανίσεις του. Η Φουρειρα πιστευω θα ειναι καλή και ως όνομα είναι στα απολύτως επάνω της. Ο Μωραίτης επίσης αν κρίνω απο τα γραπτα του στο διαδίκτυο έχει αιχμηρό, αυστηρό αλλά και ουσιαστικό λόγο. Θα μπορουσε να κανει την εκπληξη! Ο Μιχαλης απο Stavento συμπαθεστατος.

    Μου φαινεται το πανε πολυ καλα στον Ant1! Μακαρι να βγει κατι καλο και να ανανεωθει το ενδιαφερον για το κουρασμενο ειδος των talent shows - οπως εγινε περυσι με το ''Familiar''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία επιλογή και οι 4
    "Φρέσκια" επιτροπή.
    Ο Χατζηγιάννης δυνατό όνομα πρώτη φορά κριτής,Η Φουρέιρα είναι πλέον top έχει ξανά κάνει κριτική στο dance , ο Κουϊνέλης έκλεψε εντυπώσεις στο Voice και ο μωραιτης επίσης δεν τον έχουμε ξανά δει κριτή.
    Θα σκίσει το show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανυπομονώ να δω πώς θα είναι ο Μωραιτης σαν κριτής. Μου αρέσει που θα είναι στην επιτροπή ένα άτομο που δεν είναι πολύ στα φώτα με συνεντεύξεις κλπ. Ελπίζω να είναι καλός στο ρόλο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα δε με τρέλαναν τα ονόματα. Αλλά από την άλλη και ποιοι να πάνε έχουν πάει σχεδόν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !