Ανατροπή! Εκτός Final Four ο Νίκος Μωραϊτης…

Μπορεί να βγήκε επίσημη ανακοίνωση πριν από μία εβδομάδα ακριβώς για την κριτική επιτροπή του "The Final Four", ωστόσο τα πράγματα έχουν ανατραπεί.

Σε αυτήν αναφερόταν πως θα βρίσκονται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento και ο Νίκος Μωραίτης. 

Τα δεδομένα τελικά άλλαξαν και έτσι ο τελευταίος βρίσκεται εκτός του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με  πληροφορίες του zappIT, οι αυστηροί όροι του The Final Four αναφέρουν πως η επιτροπή του talent show πρέπει να είναι τριμελής, κάτι που συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις χώρες όπου προβάλλεται με επιτυχία. Ο ΑΝΤ1 θεώρησε, όμως, ότι θα υπήρχε δυνατότητα αλλαγής σε αυτό τον όρο γι’ αυτό και προχώρησε στην ανακοίνωση τεσσάρων ονομάτων. Δυστυχώς, η Armoza δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρέμβαση στους όρους του show, οπότε το κανάλι προχωρά στην αναγκαστική πλέον διακοπή της συνεργασίας του με ένα από τα τέσσερα πρόσωπα της επιτροπής.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο tvnea.com αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή ο στιχουργός βρίσκεται στο κανάλι για να ενημερωθεί για την παραπάνω εξέλιξη!


Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ωχ! Και τώρα θα βγεί πάλι να κράζει "μην δεί κανείς τον Αντ1" και τέτοια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τί έχει να πει πάλι το στόμα του τώρα. ας ετοιμάζονται στον ANT1.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απίστευτα τυχερός ο Αντ1.Τους έσωσε η βίβλος του show που πρέπει να ακολουθήσουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς. Έχει κατορθώσει να γίνει αντιπαθεστατος λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Εμετικός πολλές φορές θα έλεγα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό ειναι τεράστιο ψέμα. Στην Αμερική έχει 4 κριτές. Κάνει μπαμ ότι το κάνουν γιατί είδαν τα tweets του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην ΗΠΑ παντως οντως εχει 4 κριτες. Αν δεν κανω λαθος ειναι ισραηλινο φορματ, εκεινοι θετουν τους κανονες αλλα περιεργο στις ΗΠΑ να του επιτρεπουν και εδω οχι. Δεν νομιζω παντως να ειναι για τα tweets γιατι θα ηταν και ο πιο αυστηρος κατι που θα χρειαζοταν το σοου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μένει εκτός το πιο ενδιαφέρον μέλος της επιτροπής δηλαδή.

Φουρειρα και Κουινελης θα ειναι καλοί και γλυκούληδες όπως πάντα όπως το γενικότερο image που υποστηρίζουν, ο Χατζηγιαννης ειναι παντα υπερβολικά κλειδωμένος και by the book στο δημόσιο λόγο του, ο μονος που θα είχε πιο αιχμηρό λόγο και θα ήταν κι ένα πρόσωπο που δεν είναι καθόλου φορεμένο τηλεοπτικά θα ήταν ο Μωραίτης.

Κρίμα. Κι εγω βεβαια πιστευω ότι κάτι αλλο έχει παιχτεί. Ή δεν ήξεραν στον Ant1 τις παλιές δηλώσεις του και ''χαλάστηκαν'' ή ο Μωραίτης έκανε πίσω μετά από το ντόρο που προκλήθηκε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραδέχτηκε σε tweet του ότι τον έδιωξαν για τα tweets που χε κάνει. Ωραίες δημόσιες σχέσεις έχετε εκεί στον ant1
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ είπε…
Από τον Αντ1 πάντως λένε ότι πράγματι βγήκαν 4 κριτές όμως στα μέσα άλλαξε αυτό κι έγιναν 3ης. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό... Αν γνωρίζει κάποιος ας το γράψει στα σχόλια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σου ρε ΑΝΤ1, ότι πει ο Κούλης.