Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι λίγο πιο τρυφερός ο ανταγωνισμός φέτος»


Η παρουσιάστρια που φέτος έχει μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου αναφέρθηκε στις δυο τηλεοπτικές της αντιπάλους, Ναταλία Γερμανού και Αννίτα Πάνια αποκαλύπτοντας ποια είναι η σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους.

«Άκου να δεις τι γίνεται. Φέτος έχω πέσει πάνω στις φίλες μου. Είναι λίγο πιο τρυφερός ο ανταγωνισμός φέτος. Τη Ναταλία την συμπαθώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος Δεν είμαστε ούτε κολλητές ούτε τίποτα αλλά έχουμε μια γλυκιά σχέση. Όταν ήμασταν και οι δυο στο «Έψιλον», όταν την έβλεπα να είναι λίγο στεναχωρημένη ή πιεσμένη, ερχόμενη στο πλατό, σταματούσα σε έναν ανθοπώλη που είναι στην Κηφισιά και της έφερνα λουλούδια για να νιώσει καλύτερα. Με την Αννίτα , εντάξει, αυτή τη λατρεύω.

Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζει κανείς. Για κάποιο λόγο όποτε βρισκόμαστε λέγαμε τα σώψυχά μας, που δεν είμαστε ούτε φίλες ούτε κολλητές. Ερχόταν στο καμαρίνι μου, πήγαινα εγώ στο δικό της… Είμαστε δυο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, ακραία διαφορετικοί. Το δικό της καμαρίνι ήταν χύμα, πεταμένα ρούχα, ένα τασάκι γεμάτο τσιγάρα, ό,τι μπορείς να φανταστείς… Στο δικό μου πάλι είναι όλα στην εντέλεια, με αρωματικά κεριά, λουλούδια, καμία σχέση και ερχόταν η Αννίτα και μου έκανε πλάκα ότι είναι σαν χειρουργείο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον Νίκο Μουτσινά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια