''Γυναίκα χωρίς όνομα'' - ''Έρωτας μετά'': Ξεκινούν σήμερα οι δύο δραματικές ιστορίες...

0

Δύο δυνατές δραματικές ιστορίες ξεκινούν σήμερα στη μικρή μας οθόνη. Στις 18.15 επιστρέφει η επιτυχημένη ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' ,στον ΑΝΤ1 ,και στις 21.50 σηκώνει αυλαία ο πολυαναμενόμενος ''Έρωτας μετά'' στον ALPHA.


«ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»:ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ,ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:15 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!  

Στον β’ κύκλο της σειράς οι ρόλοι αντιστρέφονται. «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» είναι η ΚΑΤΙΑ. Η ΚΑΤΙΑ θυσιάζεται για την κόρη της, τη ΜΑΡΙΝΑ, και μπαίνει στη φυλακή. Η Μαρίνα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας χωρίς ακόμη να γνωρίζει ότι πρόκειται για την πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει εκ νέου την ευκαιρία στις δύο γυναίκες να ενώσουν επιτέλους τις ζωές τους, ωστόσο η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά…

Νέα σκοτεινά μυστικά «ξυπνούν» από το παρελθόν και ετοιμάζονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης;

Επεισόδιο 1  
Η Κάτια, σε μια προσπάθεια να καλύψει την Μαρίνα, παίρνει πάνω της την ευθύνη για τον πυροβολισμό του Φώτη. Η Μαρίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένη με αυτό που έκανε, ενώ ο Φώτης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μάρθα και ο Αντρέας προσπαθούν να βρουν τη Ρένα, η οποία δεν πήγε ποτέ στην Εκκλησία για τον γάμο της και φοβούνται για τα χειρότερα. Ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Νίκος, παρακολουθεί κρυφά τις εξελίξεις και φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με τον Φώτη όσο και με την Κάτια. Η Μαρίνα αποχαιρετά τη Μελίτη και πάει με τον Μιχάλη στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Εκεί, όμως, την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η σχέση της με την Κάτια δεν θα είναι ποτέ πια ίδια και η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Οι αλήθειες για τη ζωή της αρχίζουν να έρχονται στο φως…

«Έρωτας μετά», από απόψε, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50, ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ έρχεται στον Alpha.

Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει «Έρωτας μετά».

Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους, πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί η αλήθεια επιτακτική.

Επεισόδιο: 1  
Η τυχαία γνωριμία του Κωνσταντίνου, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, και της Άννας, πρώην δασκάλας τάνγκο καθώς και η μετέπειτα συνάντησή τους λόγω των παιδιών τους, δημιουργούν τις συνθήκες για να αναπτυχθεί μια φιλία ανάμεσα στις οικογένειές τους. Τρία χρόνια μετά, ένα αυτοκινητικό δυστύχημα γίνεται η αφορμή να αποκαλυφθεί μία παράνομη σχέση με μοιραίες συνέπειες. Ενώ η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Ηλέκτρα, και ο άνδρας της Άννας, ο Χρήστος, επιχειρούν να κατανοήσουν ό,τι συνέβη, βρίσκουν τους εαυτούς τους αντιμέτωπους όχι μόνο με την επώδυνη διαπίστωση πως οι σύντροφοί τους διατηρούσαν ερωτική σχέση αλλά και με ένα ντόμινο αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !