Αναστασία Παντούση: Η συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη και ο νέος ρόλος

0

Πώς προέκυψε η πρόταση συνεργασίας με τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη; 

«Ηταν θυμάμαι μια εβδομάδα που συζητούσα τελείως, διαφορετικά πράγματα.. Επρόκειτο να κλείσω κάπου αλλού και ξαφνικά δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το γραφείο του κ. Μανουσάκη και πιο συγκεκριμένα από τη συνεργάτιδα του σκηνοθέτη, κυρία Χρύσα Ψωμαδέλη. Μου είπε ότι θέλει να με δει από κοντά ο κ. Μανουσάκης. Κλείσαμε ραντεβού και πήγα και γνώρισα από κοντά τον σκηνοθέτη. Την επομένη της συνάντησης μας με πήρε τηλέφωνο ξανά η κυρία Ψωμαδέλη και μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο γραφείο. Εκεί ο κ. Μανουσάκης μου είπε ότι με θέλει για πρωταγωνίστρια στο «Κόκκινο ποτάμι». Μόνο συγκίνηση ένιωσα εκείνη τη στιγμή και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι ήταν αλήθεια αυτό που άκουγα. Χάρηκα πάρα πολύ και πραγματικά είμαι ευγνώμων στον κ. Μανουσάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο». Με τον συμπρωταγωνιστή της Ιωάννη Παπαζήση 

Σας γοήτευσε πρώτα το «Κόκκινο ποτάμι» ως συνολική δουλειά και στη συνέχεια ο ρόλος της Ιφιγένειας ή το αντίστροφο;

«Οταν πληροφορήθηκα ότι η συγκεκριμένη σειρά θα αναφέρεται στην ιστορία της Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν κάτι που με άγγιξε πολύ. Στη συνέχεια, όταν διάβασα το βιβλίο και τον ρόλο της Ιφιγένειας μπήκα περισσότερο μέσα στο πετσί του ρόλου και πλέον νομίζω ότι ζω μέσα από την Ιφιγένεια. Αλήθεια, δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα. Νιώθω ότι έχω ένα μεγάλο βάρος και θέλω να πιστεύω ότι θα τιμήσω αυτήν τη γυναίκα. Αυτό είναι το στοίχημα μου».

Όταν ξεκινήσατε να πρωτοανακαλύπτετε την Ιφιγένεια, υπήρξαν κάποια σημεία της που να τα «φοβηθήκατε»; 

«Η Ιφιγένεια είναι μια γυναίκα δυναμική, με στόχο, με όραμα και αυτό που βλέπω μέσα από αυτήν είναι το πάθος της και η αγάπη και η θέληση για τη ζωή. Και μέσα από τον έρωτα προσπαθεί και βρίσκει την ελπίδα Με όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω της δυναμώνει περισσότερο, και ναι υπήρχαν στιγμές που αν θέλετε όχι φοβήθηκα, απλώς προσπάθησα να μπω πολύ μέσα στον ψυχισμό αυτής της κοπέλας για να ζήσω τις στιγμές που έζησε».

 Έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεστε; 

«Είναι αυθόρμητη η Ιφιγένεια και στον έρωτα δίνει όλη την ψυχή της. Κάπως έτσι είμαι κι εγώ».

Ποιο στοιχείο της Ιφιγένειας σας έχει γοητεύσει περισσότερο;

«Πολλά είναι αυτά που με έχουν γοητεύσει στη συγκεκριμένη ηρωίδα. Η σιγουριά της, το πάθος της αλλά και η εξυπνάδα της. Για μένα είναι η γυναίκα-πρότυπο. Τον έχω ερωτευτεί πραγματικά αυτόν τον ρόλο»

 Όπως θα δούμε στη σειρά, η Ιφιγένεια θα ζήσει έναν έντονο έρωτα με τον Μίλτο. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;

«Θα εξελιχθεί με πολύ πόνο. Είναι ένας μεγάλος έρωτας αυτός του Μίλτου και της Ιφιγένειας που έχει πάρα πολλά εμπόδια. Και εμπόδια που έχουν να κάνουν με τραγικά γεγονότα που συνέβησαν. Θα βρεθούν και θα χαθούν πολλές φορές. Αλλά πάντα θα αναζητά ο ένας τον άλλον και πάντα θα ανταμώνουν. Ως Ιφιγένεια πάντως ζω μια τραγική ερωτική ιστορία στο «Κόκκινο ποτάμι».

Πηγή: TV Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !