Όλες οι πληροφορίες για τον δεύτερο κύκλο του «Μαζί σου»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στις οθόνες μας, αλλά αυτή τη φορά θα είναι… Μαζί σου το Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο εγχείρημα για τη δημοσιογράφο, η οποία, ωστόσο, μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές και ανατροπές σε όλα τα χρόνια της μέχρι τώρα πορείας της. Η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη με όλα αυτά που ετοιμάζει φέτος, καθώς θα είναι κάτι νέο για τον τηλεθεατή, αλλά και μια ευκαιρία ανανέωσης για την ίδια.

Μαζί σου το Σαββατοκύριακο είναι ο τίτλος της εκπομπής, λοιπόν, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zappIT, το περιεχόμενο θα είναι ένας συνδυασμός κοινωνικών και ειδησεογραφικών θεμάτων με πιο χαλαρή και lifestyle επικαιρότητα. Και στα δύο αυτά φαινομενικά αντίθετα «μέτωπα», η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να ελίσσεται με άνεση και κυρίως ξέρει να τα χειρίζεται με αριστοτεχνικό τρόπο.

Φυσικά, η παρουσιάστρια δεν θα είναι μόνη της, μαζί της θα είναι οι παλιοί της συνεργάτες, αλλά και νέα πρόσωπα έκπληξη.

Μετά από 20 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι και φέτος ο άνθρωπος της Τατιάνας, η Νατάσα Τσόλκα. Το ίδιο ισχύει και για τον διευθυντή παραγωγής, τον Φίλιππο Βιστάκη, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Στη σκηνοθεσία παραμένει σταθερά ο Φώτης Βλαχογιάννης, ο οποίος από την εποχή που η παρουσιάστρια βρισκόταν στο Star μέχρι σήμερα, είναι υπεύθυνος για την ανανεωμένη εικόνα των εκπομπών της. Η Πόπη Παπαδοπούλου παραμένει στο πλάι της Τατιάνας εδώ και αρκετά χρόνια ως υπεύθυνη καλεσμένων, αλλά και στο ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ενώ υπεύθυνος για το μοντάζ θα είναι ο Παναγιώτης Χατζημπαΐλος.

Μαζί με την παρουσιάστρια στο πλατό θα είναι και φέτος ο Άγγελος Βουράκης, δικηγόρος και δημοσιογράφος στο δικαστικό ρεπορτάζ, όπως και ο Θεοδόσης Πάνου στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Για τέταρτη χρονιά στην ομάδα της παρουσιάστριας, ο Αλέξανδρος Γύγος που ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενος στην εκπομπή, κατάφερε να γίνει βασικό μέλος και να ξεχωρίσει στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Παρόμοια πορεία φαίνεται να ακολουθεί και η Ελένη Ευσταθίου, η οποία πέρυσι ήταν μαθητευόμενη και φέτος εργάζεται κανονικά. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι άνθρωπος που της αρέσει να εκπαιδεύει νέα παιδιά, τα οποία συνεργάζονται μαζί της τα επόμενα χρόνια και αφήνουν το δικό τους στίγμα στα τηλεοπτικά πρότζεκτ που η ίδια αναλαμβάνει. Στο ελεύθερο ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Άγγελος Λαμπίδης.

Και κάπου εδώ έρχονται και δύο νέα πρόσωπα – έκπληξη για να προσθέσουν τα δικά τους χρώματα στην παλέτα της εκπομπής.

Ο Κώστας Μπουρούσης και η Ζωή Δημητρίου είναι οι παρουσιαστές της ραδιοφωνικής εκπομπής Fake News, στον Θέμα 104,6, που διακρίνονται για το πικάντικο σχόλιό τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου τούς ξεχώρισε και πλέον ετοιμάζονται να κάνουν στο πλάι της το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο. Έμπειροι δημοσιογράφοι, με εξαιρετική πένα και καυστικό λόγο, θα είναι τα πρόσωπα που θα φέρουν φρέσκο αέρα στο lifestyle κομμάτι της εκπομπής.

Το Μαζί σου το Σαββατοκύριακο θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και θα είναι μαζί μας όλη τη σεζόν κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 15:00 έως τις 17:15.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !