''Μην Ψαρώνεις'': Απόψε η πρεμιέρα - Ανατρεπτικό το πρώτο επεισόδιο!


«ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ»:ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ , 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! 

 Η γνωριμία τους ξεκίνησε με κόντρα. Μετά ήρθε ο έρωτας. Μία παρεξήγηση, όμως, χώρισε και πάλι τους δρόμους τους…

O Μανώλης και η Σάντυ θα μπορούσαν να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους! Η Σάντυ ανακαλύπτει ότι η Αγορά στο Κερατσίνι, της ανήκει. Ο Μανώλης συνειδητοποιεί, ότι η κοινή επιχείρηση που είχαν με τη Σάντυ, είναι η μόνη του ελπίδα για να ορθοποδήσει οικονομικά. Ο Λεωνίδας και η Τάνια, αποφασίζουν να συζήσουν. Έτσι, Μανώλης και Σάντυ γίνονται και συνέταιροι και συμπέθεροι. Ακόμη, όμως, νομίζουν πως όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν. Η συνάντησή τους θα είναι καθοριστική και η κόντρα θα φουντώσει ξανά! Πόσο θα αντέξουν να πολεμούν τον έρωτα; Και ποιος θα νικήσει τελικά; Εκείνοι ή ο πόλεμος που κήρυξαν μεταξύ τους;

Επεισόδιο 1: Δύο μήνες μετά από τα γεγονότα του δημαρχείου κι ενώ η Σάντυ έχει «τελειώσει» οριστικά με το Κερατσίνι ,ή έτσι τουλάχιστον νομίζει, η τύχη τα φέρνει έτσι ώστε να συναντηθεί πάλι με τον Μανώλη σε κάποιο νησί. Κι ενώ προσπαθούσαν να ξεπεράσουν τον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον, το σύμπαν φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. Η σύγκρουση είναι μοιραία και η απόφασή τους να μην ξανασυναντηθούν ποτέ, αμοιβαία.

Στο μεταξύ στην Αθήνα, ο Λεωνίδας με την Τάνια ζουν τον έρωτά τους, η Ρόζα δεν έχει γυρίσει ακόμα από το Λονδίνο, κι ο Κάρολος δουλεύει στην ψαραγορά μαζί με τον Πέτρο και τον Ζαγανιάρη στον πάγκο του Αραποστάθη, που συγχωνεύτηκε με της Στέλλας. Ο Κοσμάς, απαρηγόρητος που έχασε την ακριβή του Νενέλα από τη γειτονιά, προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει μαζί της. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η Σάντυ αποφασίζει επιτέλους να ενημερωθεί για την περιουσιακή της κατάσταση μετά από τη φυγή του Διονύση. Γιατί η Σάντυ είναι και πάλι πολύ πλούσια... Τόσο πλούσια που κυριολεκτικά δεν ξέρει τι έχει!

Και θα μάθει...: Ο Διονύσης, πριν φύγει, είχε αγοράσει την Αγορά στην οποία, ως γνωστόν, Πρόεδρος είναι ο Μανώλης…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια