Αργοπορούν στο ΕΣΡ...

0

Κοντεύει ένας χρόνος από τότε που πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί έγιναν κάτοχοι ισάριθμων αδειών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου. Σύμφωνα δε με το νόμο οι πέντε αυτοί σταθμοί μετά από το πέρας του εξαμήνου θα έπρεπε να περνούσαν από έλεγχο από την αρμόδια αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ,προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούν ό,τι αφορά τις κτηριακές και τεχνικές υποδομές, τον αριθμό των εργαζομένων ,αλλά και την ποιότητα προγράμματος.

Ο έλεγχος αυτός δεν έχει γίνει ακόμα αφού, σύμφωνα με το ΕΣΡ, υπήρξαν αλλαγές στα προγράμματα των σταθμών, λόγω των εκλογών ,και έτσι δόθηκε «καλή τη πίστει» παράταση για να μην έχουν τον… πελέκυν να τους… ενοχλεί! Έτσι, λοιπόν, π.χ. οι εκπομπές Πολιτισμού, που αναφέρονται στον νόμο ότι πρέπει να υπάρχουν στα προγράμματά τους, απουσιάζουν παντελώς!

Σε μία ενημέρωση, πριν από μερικούς μήνες, που είχε γίνει σε δημοσιογράφους που καλύπτουμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από μέλη του ΕΣΡ, ειπώθηκε πως θα γίνει… κάπου μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά πριν τελειώσει η χρονιά. Και από τότε… σιωπή και για τον έλεγχο αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν το τηλεοπτικό τοπίο αφού από πλευράς του ΕΣΡ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αλλά και όπως διαπιστώνεται καμία… διάθεση για ενημέρωση.

Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα εξετάζουν υποθέσεις του 2009! Όχι, δεν πρόκειται για λάθος. Καλά διαβάσατε: του δύο χιλιάδες εννέα, ευτυχώς Μετά Χριστόν! Προφανώς είχαν μπει στο αρχείο… περίμεναν… περίμεναν… και βγήκαν πριν παραγραφούν! Τώρα για το τι άλλες υποθέσεις εξετάζουν, σόρι κιόλας, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς όπως ανέφερα εδώ και μήνες η αρχή «δεν έχει κάτι σοβαρό για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους». Κοινώς… μην ενοχλείτε το ΕΣΡ, έχει σπουδαιότερα θέματα, όπως του 2009, να ασχοληθεί και όχι για το αν υπάρχουν εκπομπές Πολιτισμού, αφού μάλλον κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτερος… ο παραλογισμός!

Γρηγόρης Μελάς - Νewsit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !