Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Μαραβέγιας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η αλήθεια είναι ότι η δήλωση αποχώρησης του Κωστή Μαραβέγια από το VOICE έσκασε ξαφνικά και κανείς δεν φαίνεται να την περίμενε, αφού όλοι πίστευαν ότι τα είχαν βρει με τον ΣΚΑΪ.

Όταν λοιπόν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ξεκίνησαν να λέγονται και να γράφονται διάφορα, με αποκορύφωμα ότι το κάνει… για τα φράγκα! Ποια είναι η αλήθεια και τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό που οδήγησε τον Μαραβέγια να πάρει αυτή την απόφαση;

Σίγουρα δεν ευθύνονται στελέχη του ΣΚΑΪ και πολύ πιο σίγουρα η αιτία δεν είναι «τα φράγκα»! Η αλήθεια είναι ότι πριν ακόμα οριστικοποιηθεί ότι το talent show θα βγει ξανά από το σταθμό του Φαλήρου και ενώ στελέχη της Acun Medya έκαναν επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς υπήρξε έντονη φημολογία πως στην εταιρεία παραγωγής είχαν… ενοχληθεί από τις συνεχείς νίκες του Μαραβέγια και μάλιστα είχαν κάνει επαφές με άλλους καλλιτέχνες.

Οι φήμες αυτές είχαν φτάσει και στα αυτιά του Μαραβέγια και προσπάθησε να επικοινωνήσει με στελέχη της τούρκικης εταιρείας που όμως… είχαν άλλα τρεχάματα! Έτσι οι φήμες συνέχιζαν ακόμα και όταν το VOICE επέστρεψε επίσημα στον ΣΚΑΪ ενώ κανείς από την Acun Medya δεν επικοινώνησε μαζί του.

Όλο αυτό το παρασκήνιο λοιπόν ενόχλησε πολύ τον Μαραβέγια που αποφάσισε να τα «σπάσει», παρά μάλιστα τις αντιρρήσεις από το στενό του περιβάλλον, θεωρώντας δικαιολογημένα πως η εταιρεία παραγωγής τον προσβάλλει με τη στάση της.

Έτσι… άκομψα ομολογουμένως –τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ- αποφάσισε να σκάσει τη βόμβα μέσα από το λογαριασμό του στα social media δηλώνοντας την αποχώρησή του από το Voice. Μιλώντας μάλιστα με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα οικονομικό, δηλαδή για τα «φράγκα», όπως λέγεται και γράφεται.

Ο ίδιος δηλώνει πολύ δυσαρεστημένος με τη στάση της εταιρείας, της Acun Medya, που άφηναν τις φήμες περί αλλαγής στην κριτική επιτροπή να φουντώνουν και κανείς δεν επικοινωνούσε μαζί του. Άλλωστε, όσον αφορά τα «φράγκα» είναι γνωστό ότι οι καλλιτέχνες αυτής της… όχθης, θέλουν να περνούν καλά όπου είναι, επιλέγοντας πχ τις μικρές μουσικές σκηνές και αποφεύγοντας τις… λαμπερές πίστες με τα γαρίφαλα –και τα ευρώπουλα, βεβαίως, βεβαίως…!- να τους ραίνουν…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !