Ετοιμάζουν τον ''Αγρότη'' στον ΣΚΑΪ - Έρχεται εκπομπή για τους παίκτες...

1

H εκπομπή ,''Αγρότης μόνος ψάχνει'', επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και όλοι είναι σε ετοιμότητα. Τις προσεχείς εβδομάδες θα βγει στον αέρα μια ειδική εκπομπή με τους 8 συμμετέχοντες αγρότες και τις αγρότισσες ,που θα γνωρίσουμε τον Ιανουάριο στον αέρα του ΣΚΑΪ.Στόχος της εκπομπής είναι να γνωρίσει το κοινό τους αγρότες της... διπλανής φάρμας και, εάν ενδιαφέ­ρεται για κάποιον από αυτούς, να δηλώσει συμμετοχή, να τους ζήσει από κοντά, και ίσως να δημιουργήσει μια σχέση που θα καταλήξει ακόμη και σε γάμο.

Το ριάλιτι παιχνίδι επιστρέφει με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη και οι άνθρωποι του κανα­λιού έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος στην επιλογή αυτών που θα θελήσουν να τους κλέψουν την καρ­διά. Δεν θέλουν στην εκπομπή να εμφανιστούν άτομα που επιδιώκουν να γίνουν διάσημα, αλλά άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται να κά­νουν μια σοβαρή σχέση. Σύμφωνα με την παραγωγό εταιρεία, από το εν λόγω ριάλιτι έχουν προκύψει γάμοι και σχέσεις και έχουν έρθει στον κό­σμο 357 παιδιά!

ΑΠΟ gossip-tv.gr


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την έταξαν 2 εκπομπές για να τη ΚΛΕΨΟΥΝ από τα χέρια του Alpha. Τρελό γέλιο. Βρε βάλτε ένα νέο πρόσωπο μετά από κάστινγκ μπας και πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !