Μια νέα εποχή ξεκινά για τη ''Φριτέζα''! Απόψε η πρεμιέρα του σίριαλ

0

«ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ AΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.45 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 21:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1  

Μία νέα εποχή ξεκινάει για τη Λαγουδέρα και τους ήρωες του Φτασμένου! Ο Ανδρέας Μπασκιάς και ο Κίμωνας Ορλώφ βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές χώρες αλλά ζουν την απόλυτη καταστροφή. Με μοναδική διαφορά ότι ο ένας από τους δύο δεν το γνωρίζει. Το μυστικό που τους δένει έχει πλέον αποκαλυφθεί ,αλλά, η στιγμή της συμφιλίωσης πατέρα και γιου δεν έχει έρθει ακόμα…


Στη νέα εποχή της Λαγουδέρας οι… φουρτούνες αρχίζουν όταν το πρώτο γεμιστό καλαμάρι βγει από την κουζίνα! Ρώσοι, διαμάντια, και πολλές θύελλες έρχονται στο Φτασμένο σερβιρισμένες α λα Ανδρέας Μπασκιάς και Κίμωνας Ορλώφ, με μοναδική συνταγή την πιο νόστιμη από όλες, εκείνη της αγάπης.


Επεισόδιο 1: «Καλαμάρι γεμιστό της Λούνας»
Το καλοκαίρι πέρασε και το φθινόπωρο βρίσκει τον Κίμωνα στη Φλωρεντία. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον άλλοτε κραταιό σεφ. Η περιουσία του έχει εξαφανιστεί και η φήμη του έχει καταβαραθρωθεί για τα καλά. Την ίδια στιγμή στο μακρινό Φτασμένο, ο Αντρέας έχει περάσει το καλοκαίρι με την αλήθεια -ότι ο Κίμωνας είναι γιος του- να «κάθεται» σταδιακά μέσα του και την ανάγκη του να βοηθήσει τον «νεόκοπο» γιο του να μεγαλώνει. Παράλληλα κάνει την εμφάνισή της στο χωριό η μυστηριώδης Λούνα,  που εμπορεύεται καλαμάρια με περίεργη γέμιση και σκοπό. Η Ζαμπέλα ψάχνει να βρει τα ίχνη της εξαφανισμένης Φάλον αλλά τελικά βρίσκει την ανιψιά της. Ο Αντρέας μαθαίνει από την Ιταλία τα νέα για τον γιο του και αποφασίζει να πάει στη Φλωρεντία για να βοηθήσει τον Κίμωνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !