Ζέτα Μακρυπούλια: Όλα όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Η πρώτη καλεσμένη της εβδομάδας του «Πρωινού» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και είχε να πει πολλά!

Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα του "The Final Four", μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα αλλά και για τη συνύπαρξη με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιας και ο τελευταίος θα είναι ο ένας εκ των τριών κριτών του show.

 Μιλώντας για το "Final Four" η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε πως είπε αμέσως το «ναι» ακολουθώντας όπως δήλωσε το ένστικτό της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά στο "Sunday Live", η ίδια για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε πως «μέσα μου δεν ήθελα πάρα πολύ. Το έκανα επειδή ήταν ο Νίκος, ήταν η πρώτη φορά που θα ήμασταν μαζί σε μια εκπομπή. Είπαμε να το κάνουμε, αλλά δυσκολεύτηκα θυμάμαι. Στο Dancing είχα πει αμέσως το "ναι"».

Δεν θα μπορούσε ωστόσο να μην αναφερθεί και στο τηλεοπτικό ντεμπούτο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη μεταξύ τους συνεργασία στο talent show του ΑΝΤ1, με την ίδια να αποκαλύπτει πως κατά καιρούς ο καλλιτέχνης έχει δεχθεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες όμως αρνούνταν.

 «Ο Μιχάλης έχει πάντα δεύτερες σκέψεις με το θέμα τηλεόραση. Είνα συνεσταλμένος, δεν νιώθει άνετα στην τηλεόραση [...] Επειδή του έχουν έρθει πολλές προτάσεις τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος ψυχολογικά είναι σε καλή φάση, αποφάσισε να το δοκιμάσει και να το τολμήσει. Αυτή την περίοδο είναι επικοινωνιακός και ανοιχτός, οπότε είναι πολύ ωραίο να το κάνει σε αυτή τη φάση» είπε μεταξύ άλλων.

 Όταν ρωτήθηκε τέλος για το πώς θα είναι η τηλεοπτική τους συνύπαρξη εκείνη θυμήθηκε την εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο "Sunday Live", λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στο "Sunday" παρέλυσα, δεν μπορούσα. Ξεκίνησα ως πολύ άνετη αλλά όταν ήρθε, που ήρθε για μια συνέντευξη, δεν μπορούσα. Αισθανόμουν πολύ περίεργα να πάρω συνέντευξη από τον Μιχάλη. Αλλά είχα την ασφάλεια του Νίκου και το άφησα όλο πάνω του». 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και γω πιστεύω ότι θα ναι ωραίο το σόου. Δεν ξέρω αν έχει δει κανείς σας το ξένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !