Πέμη Ζούνη: «Το μόνο κοινό που βρίσκω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Αντρέα Γεωργίου…»


Η Πέμη Ζούνη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου απάντησε μεταξύ άλλων για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Αντρέα Γεωργίου.

Έχει διατυπωθεί η άποψη πως ο Αντρέας Γεωργίου πατάει πάνω στη συνταγή που είχε καθιερώσει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στις σειρές του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Και επειδή έχετε συνεργαστεί με τον Χριστόφορο και τώρα συνεργάζεστε με τον Αντρέα, θέλω να σας ρωτήσω αν το εντοπίζετε αυτό…
Έχουν χαρακτηριστεί αυτές οι συνταγές;
Το ερωτικό τρίγωνο για παράδειγμα…
Είναι ένα μοτίβο που χρησιμοποιείται αιώνες τώρα. Ούτε πρωτότυπο ούτε θα ξεπεραστεί ποτέ όμως, γιατί είναι ιντριγκαδόρικο. Δεν με απασχολούν οι συνταγές, με απασχολεί το πώς γίνεται κάτι. Δεν υπάρχει πρωτότυπο θέμα εύκολα. Δεν μπαίνω σε σύγκριση. Το μόνο κοινό λοιπόν που βρίσκω ανάμεσα στον Αντρέα και τον Χριστόφορο είναι πως και οι δύο είναι ταλαντούχα και πολύ σεμνά παιδιά.

Έχετε διατηρήσει επαφές με τον Χριστόφορο;
Αραιά και που. Οι δουλειές μας πήγαν αλλού. Πολλές φορές είπαμε να ξανασυνεργαστούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εύκολα μοτίβο να συνεργαστούμε μετά από εκείνη την τόσο όμορφη ιστορία. Θα ήταν ανοησία να επανέλθουμε με κάτι άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Οι σειρές του Παπακαλιάτη ήταν πιό "ποιοτικές" και με ηθοποιούς που αν μη τι άλλο τα έλεγαν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά μην τρελενεσαι την αταλαντη την Μακρυπουλια ποιος την πηρε σε σειρά πρωτος;Ανοησιες γραφουν και παιζουν και οι δυο.Απλα ισως ο Παπακαλιατης λογω του οτι επαιξε και σε κανα δυο καλες σειρες με Φυσσουν κλπ(Αγγιγμα ψυχης,Ντολτσε βιτα)ε ισως να πηρε και κάτι απο εκει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σύγκριση ανάμεσα στις σειρές του Γεωργίου και τις σειρές - και τις ταινίες - του Παπακαλιάτη. Του Παπακαλιάτη είχαν εκπληκτικούς ηθοποιούς νέους και παλιους - Αλέκο Αλεξανδράκη, Μαρω Κοντου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Πεμυ Ζουνη, Θέμις Μπαζάκα, Νένα Μεντή, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Αιμίλιο Χειλάκη, Ιωάννα Παππά, Άρη Σερβετάλη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Κουρή και πόσους άλλους. Στην τελευταία του ταινία έφτασε να συνεργαστεί και με τον οσκαρικό διεθνή ηθοποιό J.K Simmons!

Συ του ότι οι σειρές του Παπακαλιάτη ήταν εβδομαδιαίες και με λίγα επεισόδια και αυτό έδινε άλλη αίγλη και ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Το ''Κλείσε τα μάτια'' π.χ προβλήθηκε σε 3 κυκλους και δεν ξεπέρασε τα 31 επεισόδια! 14 επ. ο 1ος, 11 επ. ο 2ος και μόλις 6 επ. ο 3ος! Τι να συγκρίνεις!