Μια κακιά πεθερά και μια κακιά μητριά στο Αν ήμουν πλούσιος!


οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία σε μια σειρά που ξεχώρισε.

Η πρώτη υποδύονταν μία παραδοσιακή,πολίτισσα γιαγιά ενώ η δεύτερη μία εσωστρεφή και ντροπαλή φιλόλογο...

Ο λόγος για την Κάρμεν Ρουγγέρη και τη Μπέσυ Μάλφα των οι...τηλεοπτικοί δρόμοι ξανασυναντιούνται 14 χρόνια μετά την συνεργασία τους στην σειρά του Mega Η ώρα η καλή!

Αυτή τη φορά, η σειρά στην οποία θα παίζουν θα είναι καθημερινή,θα έχει τον τίτλο Αν ήμουν πλούσιος και θα προβάλλεται στην Prime time του ΑNT1...

Διαβάστε παρακάτω,πληροφορίες του Mytv για τους ρόλους που θα υποδυθούν οι δύο ηθοποιοί:

Βενετία Δελληλάμπρου(Κάρμεν Ρουγκέρη)

Η Βενετία είναι η μητέρα της Χριστίνας(Φωτεινή Τσακίρη)και πεθερά του Σωτήρη(Σωτήρης Καλυβάτσης).Σαββατογεννημένη και γρουσούζα με χόμπι της,την γκρίνια!Βρίζει τον Σωκράτη συνεχώς,ενώ ακόμα δεν έχει αποδεχθεί το γεγονός οτι η κόρη της παντρεύτηκε έναν άνδρα σαν κι αυτόν.

Όταν η οικογένεια κερδίσει το λαχείο,η Βενετία θα..μεγαλοπιαστεί,καθώς ..μια ζωή την έχουμε και η Βενετία ξέρει πολύ καλά να την γλεντάει!

Μόνικα Μαυρογιάνη (Μπέσυ Μάλφα)

Τα μοναδικά πράγματα που ενδιαφέρουν την Μόνικα σε αυτή τη ζωή,είναι το χρήμα και η δόξα,έχει κάνει 2 γάμους και από τον πρώτο της σύζυγο απέκτησε μία κόρη,ενώ ο δεύτερος πέθανε αφηνοντάς πίσω του τα δύο του παιδιά,τα οποία η Μόνικα μισεί και τους δυσκολεύει τη ζωή καθημερινά.

Ένα ακόμα πράγμα που κάνει,είναι να αναζητά τον τρίτο πλούσιο γαμπρό,αφού πιστεύει ότι είναι η μόνη λύση για να εξασφαλίσει όσα θέλει...
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια