Φωτεινή Πετρογιάννη:«Σχολιάζω λίγο καυστικά αλλά...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για την ταμπέλα της «κακιάς» στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»: «Αυτό δεν φεύγει με τίποτα. Δεν έχω ανοίξει πόλεμο ποτέ. Σχολιάζω λίγο καυστικά αλλά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας θέλουν ένα καυστικό σχόλιο. Δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα».

Όσο για τη συνήθειά της να απαντά ευθέως στους haters της στα social media είπε: «Δεν αισθάνομαι καλά με αυτό, αλλά δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν αισθάνομαι καλά με κάποιον που έρχεται στον προσωπικό μου χώρο για να βγάλει τη χολή του και να σου πει κάτι πολύ κακό. Ανοιχτή στην κριτική είμαι και θα εκτιμούσα ένα σχόλιο που είναι αρνητικό αλλά δοσμένο με τον σωστό τρόπο. Δεν μπορώ την κακία καθόλου».

Σχετικά με τα σχόλια που δέχθηκε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την πλαστική που έκανε στη μύτη της είπε: «Διάβαζα στο twitter σχόλια ότι είμαι σαν τον Μάικλ Τζάκσον, ότι χάλασα το πρόσωπό μου, ότι έγινα μία της σειράς που πλακώνεται στις πλαστικές. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Γύρισα στο σπίτι μου, τα διάβαζα και έκλαιγα. Αναγκάστηκα να το πω για να σταματήσει κι ο κόσμος να αναρωτιέται αν έχω κάνει και άλλου είδους πλαστικές. Μου έγραφαν ότι έχω κάνει λίφτινγκ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !