Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τη Ναταλία Γερμανού - Αυτή είναι η ομάδα


Το «Καλύτερα δε γίνεται!» Season 2 είναι… εδώ! Η αγαπημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου έρχεται για 2η χρονιά στον Alpha. Κρατά όλα όσα αγαπήσαμε, ανανεώνεται, και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

Η  Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με τη δύναμη της εμπειρίας, την ελευθερία της γενναιοδωρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ. Στο πλευρό της η απόλυτη «συμμορία»: Κώστας Τσουρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Φωτεινή Πετρογιάννη, και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Ψηλά στην ατζέντα του «Καλύτερα δε γίνεται!» θα βρίσκονται καινούργιες στήλες, νέες ενότητες, καλεσμένοι που έχουν να πουν πολλά και εμφανίσεις που θα συζητηθούν. Στη θεματολογία της εκπομπής πρώτο ρόλο θα έχουν και καυτά gossip, ανθρώπινες ιστορίες που θα συγκινήσουν, γυναικεία θέματα, οδοιπορικά σε όμορφα μέρη της Ελλάδας, ρεπορτάζ από τη ζωή στην πόλη, χιουμοριστικά video, και, φυσικά, video-συνεντεύξεις που θα απασχολήσουν.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ,στις 13:50, το «Καλύτερα δε γίνεται!» φέρνει μπροστά στον φακό την ουσία της ψυχαγωγίας.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πεταμένα λεφτά. Αδιαφορούν επιδεικτικά όλοι αυτοί για τους τηλεθεατές. Χαμηλό το επίπεδο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βαριέται εδώ και χρόνια και υπάρχει στην tv απλά...για να υπάρχει όπως η Μενεγάκη.

Αλλά απο κάτι Τατιάνες και Πάνιες που θα έχει απέναντι της προτιμώ τη Ναταλία που τουλάχιστον είναι συμπαθητικό και θετικό άτομο.